Μπορώ να ανταλλάξω τα προϊόντα μου;

Τελευταία ενημέρωση: 5/20/20
Προϊόντα πουαγοράστηκαν από το ηλεκτρονικό κατάστημα της adidas
Προς το παρόν δεν είναι δυνατόν να αλλάξετε προϊόντα αγορασμένα από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας. Αν επιθυμείτε διαφορετικό χρώμα ή μέγεθος, τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επιστρέψετε το προϊόν/ντα σε εμάς, για να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας, και να υποβάλετε νέα παραγγελία. Ο χρόνος επιστροφής εξαρτάται από το πόσες ημέρες χρειάζονται για να φτάσει το προϊόν/ντα στην αποθήκη μας στη Γερμανία 7 - 8. Έπειτα θα ακολουθήσουμε τη διαδικασία επιστροφής μέσα στις επόμενες 24 - 48 ώρες και θα ξεκινήσουμε διαδικασία επιστροφής χρημάτων σύμφωνα με τον τρόπο πληρωμής τον οποίο έχετε επιλέξει.

Προϊόντα που αγοράστηκαν από ένα κατάστημα λιανικής της adidas
Δεχόμαστε επιστροφές και αλλαγές από το ίδιο κατάστημα. Επίσης, δεχόμαστε επιστροφές προϊόντων που έχουν αγοραστεί από οποιοδήποτε άλλο κατάστημα λιανικής πώλησης της adidas στην ίδια χώρα. Παρακαλούμε να έχετε μαζί σας την απόδειξη αγοράς και να φροντίσετε να επιστρέψετε το προϊόν μέσα σε διάστημα 30 ημερών (ή 14 ημέρες για hype προϊόντα όπως τα Yeezy) από την ημέρα αγοράς του.

Θέλεις επίσης να επιστρέψεις προϊόντα;
Μπορείς να τα βάλεις στο ίδιο κουτί, αλλά παρακαλούμε χρησιμοποίησε την ετικέτα αλλαγής και όχι την ετικέτα επιστροφής, για να μην καθυστερήσει η διαδικασία. Τα χρήματά σου θα επιστραφούν μέσω του αρχικού τρόπου πληρωμής μόλις λάβουμε το δέμα. Μπορεί να χρειαστούν μέχρι και 14 μέρες γι' αυτό.

 

Ήταν το άρθρο βοηθητικό;

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Συνδεθείτε ή χρησιμοποιήστε τον Εντοπισμό Επισκέπτη για να δείτε άμεσα πού βρίσκεται η παραγγελία σας, να ξεκινήσετε μία διαδικασία επιστροφής, να ακυρώσετε προϊόντα, και να ελέγξετε την κατάσταση επιστροφής χρημάτων.

Δεν έχουν απαντηθεί οι απορίες σου;

ΠΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

Δευ - Παρ | 8:00 Π.Μ. με 6 Μ.Μ.