Πού μπορώ να βρω τον αριθμό της παραγγελίας μου;

Τελευταία ενημέρωση: 5/29/19
Όταν λάβουμε την παραγγελία σας, θα σας στείλουμε ένα email επιβεβαίωσης, το οποίο θα περιλαμβάνει τον αριθμό της παραγγελίας σας. Αν δεν μπορείτε να βρείτε το email επιβεβαίωσης, ελέγξτε τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αν χρησιμοποιείτε Gmail, ελέγξτε τον φάκελο «Προσφορές».
Αν πραγματοποιήσατε μόλις την παραγγελία σας, μπορεί να χρειαστούν μέχρι και πέντε λεπτά για να την επεξεργαστούμε και να λάβετε το email επιβεβαίωσης.

Αν υπάρχει κάποιο ορθογραφικό λάθος στη διεύθυνση του email σας, δεν θα μπορέσουμε να σας στείλουμε το email. Όμως, μην ανησυχείτε η επεξεργασία της παραγγελίας θα πραγματοποιηθεί κανονικά. 

Πως μπορώ να ελέγξω την κατάσταση της παραγγελίας μου, αν δεν έχω λάβει email επιβεβαίωσης;
Αν αγοράσατε τα προϊόντα σας με Paypal, δεν χρειάζεται να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ο αριθμός παραγγελίας σας βρίσκεται στα «στοιχεία αγοράς» και αποτελείται από 3 κεφαλαία γράμματα και έναν αριθμό με 8 ψηφία. Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας

Πως μπορώ να βεβαιωθώ ότι δεν θα ξαναχάσω κάποιο email επιβεβαίωσης;
Πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, παρακαλούμε βεβαιωθείτε πως τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει είναι σωστά. Ακόμα καλύτερα, δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να αποθηκευτούν τα στοιχεία σας με ασφάλεια για μελλοντικές αγορές. Όταν συνδεθείτε μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις πρόσφατες παραγγελίες σας στο «Ο Λογαριασμός μου». 

Ήταν το άρθρο βοηθητικό;

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Συνδεθείτε ή χρησιμοποιήστε τον Εντοπισμό Επισκέπτη για να δείτε άμεσα πού βρίσκεται η παραγγελία σας, να ξεκινήσετε μία διαδικασία επιστροφής, να ακυρώσετε προϊόντα, και να ελέγξετε την κατάσταση επιστροφής χρημάτων.

Δεν έχουν απαντηθεί οι απορίες σου;

ΠΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

Δευ - Παρ | 8:00 Π.Μ. με 6 Μ.Μ.