Πωσ να καθαριζεισ τα αθλητικα παπουτσια adidas;

Τελευταία ενημέρωση: 5/29/19

Ένας οδηγός για να καθαρίζεις και να κρατάς σε καλή κατάσταση τα αθλητικά παπούτσια τρεξίματο

Το τρέξιμο σε εξωτερικό χώρο είναι μια δοκιμασία για τα παπούτσια σου. Έρχονται αντιμέτωπα με λακκούβες γεμάτες λάσπη, χωματόδρομους και πεζοδρόμια, με αποτέλεσμα να φθείρονται. Με λίγη συντήρηση όμως μπορείς να αφαιρείς τους λεκέδες από γρασίδι και τις γρατζουνιές, κάνοντας τα παπούτσια να μοιάζουν σαν καινούρια ακόμα και όταν έχουν φορεθεί. Αυτός είναι ο οδηγός μας για να καθαρίζεις και να συντηρείς τα αθλητικά παπούτσια σου.

 

Οδηγίες καθαρισμού

Όταν έρθει η ώρα να καθαρίσεις τα παπούτσια σου, θυμήσου ότι υπάρχουν "ναι" και "όχι", δηλαδή πράγματα που πρέπει και πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις: φρόντισε να τα ακολουθήσεις.

 

Τα 'Ναι' του καθαρισμού:

Απομάκρυνε τις πολλές λάσπες και τα χώματα – Με μια μαλακή βούρτσα, π.χ. μια παλιά οδοντόβουρτσα, καθάρισε την πολύ σκόνη ή λάσπη, προσέχοντας όμως να μη δημιουργήσεις επιπλέον γρατσουνιές στο υλικό.

Ανακάτεψε σαπούνι με νερό – Διάλυσε ένα οικολογικό απορρυπαντικό για πλύσιμο μέσα σε χλιαρό νερό και χρησιμοποίησε ένα πανάκι καθαρισμού για να τρίψεις απαλά τους επιφανειακούς λεκέδες που υπάρχουν στο ύφασμα.

Αφαίρεσε με το τρίψιμο – Ξέπλυνε το πανάκι καθαρισμού σε ζεστό νερό και τρίψε τις ίδιες περιοχές για να φύγει το απορρυπαντικό.

Στέγνωσε τα παπούτσια – Στέγνωσε τα παπούτσια σου σε θερμοκρασία δωματίου, προσθέτοντας χαρτί κουζίνας ή εφημερίδα στο εσωτερικό τους για να απορροφήσουν τα υγρά.

Φρέσκαρε τα κορδόνια – Πλύνε ή αντικατάστησε τα κορδόνια σου.

Αέρισε τις εσωτερικές σόλες σου – γάλε τις εσωτερικές σόλες από τα παπούτσια σου όταν τα καθαρίζεις, για να απαλλαγείς από τη δυσάρεστη μυρωδιά. Αν η άσχημη μυρωδιά είναι πολύ έντονη, πασπάλισε την επιφάνεια με μικρή ποσότητα μαγειρικής σόδας.

 

Τα 'Όχι' του καθαρισμού:

Μην βάζεις τα παπούτσια σου στο πλυντήριο. Ενδέχεται να αποχρωματιστεί ή να καταστραφεί το ύφασμα.

Μην τοποθετείς τα παπούτσια κοντά σε καλοριφέρ ή άλλα θερμαντικά σώματα. Για να διατηρήσεις το σχήμα των αθλητικών σου πρέπει να τα στεγνώνεις σε θερμοκρασία δωματίου.

Μην χρησιμοποιείς προϊόντα καθαρισμού που περιέχουν χημικά ή χλωρίνη.

Μην χρησιμοποιείς σκληρές βούρτσες και μην τρίβεις με δύναμη. Αυτό μπορεί να καταστρέψει ειδικά τα πλεκτά και τα mesh υλικά που χρησιμοποιούνται σε μοντέλα όπως τα Pure Boost και Ultra Boost.
 

Μερικές ακόμα συμβουλές για να κρατάς τα παπούτσια σου καθαρά:

 

Αποθηκευση

Για να διατηρήσεις σε αρίστη κατάσταση τα παπούτσια του τρεξίματος, φρόντισε να μην τα αφήνεις σε εξωτερικό χώρο. Ο ήλιος μπορεί να φθείρει την εξωτερική τους εμφάνιση και να κιτρινίσει τις λευκές σόλες.

 

Τοπικο καθαρισμα

Μετά από κάθε τρέξιμο φρόντισε να καθαρίζεις τους λεκέδες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αν τους αφήσεις για μεγάλο διάστημα, θα αρχίσουν να διεισδύουν μέσα στο ύφασμα του παπουτσιού και μακροπρόθεσμα μπορεί να το καταστρέψουν.

 

Όταν τελειώσεις με το καθάρισμα, κάνε το τελευταίο και πιο σημαντικό βήμα: πήγαινε τα παπούτσια σου για τρέξιμο.

Ήταν το άρθρο βοηθητικό;

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Συνδεθείτε ή χρησιμοποιήστε τον Εντοπισμό Επισκέπτη για να δείτε άμεσα πού βρίσκεται η παραγγελία σας, να ξεκινήσετε μία διαδικασία επιστροφής, να ακυρώσετε προϊόντα, και να ελέγξετε την κατάσταση επιστροφής χρημάτων.

Δεν έχουν απαντηθεί οι απορίες σου;

ΠΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

Δευ - Παρ | 8:00 Π.Μ. με 6 Μ.Μ.