Πόσες μέρες έχω για να επιστρέψω την παραγγελία μου;

Τελευταία ενημέρωση: 6/5/20

Πολιτική επιστροφών και υπαναχώρησης για προϊόντα που αγοράστηκαν από το ηλεκτρονικό κατάστημα της adidas
Οι επιστροφές είναι δωρεάν και εύκολες εντός 100 ημερών (ή 14 ημέρες* για hype προϊόντα όπως τα Yeezy) από την παραλαβή της παραγγελίας αν τηρούν την πολιτική επιστροφών. Αν έχετε λάβει προϊόντα από μία παραγγελία σε διάφορα πακέτα, η περίοδος επιστροφής των 30 ημερών ξεκινά από την ημερομηνία παραλαβής του τελευταίου πακέτου.

* Λάβε υπόψη ότι τα hype προϊόντα, όπως τα Yeezy, πρέπει να επιστραφούν μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης. Όταν παραγγέλνεις hype προϊόντα σε ενημερώνουμε κατά τη διαδικασία της παραγγελίας ότι η περίοδος επιστροφής τους είναι 14 ημέρες.

Προϊόντα που αγοράστηκαν σε ένα κατάστημα λιανικής πώλησης adidas

Οι αγορές που πραγματοποιούνται σε ένα από τα επίσημα καταστήματα adidas μπορούν να επιστραφούν στο κατάστημα εντός 100 ημερών (ή 14 ημέρες για hype προϊόντα όπως τα Yeezy) από την ημερομηνία αγοράς. Συμβουλευτείτε την απόδειξή σας για να δείτε την ακριβή ημερομηνία αγοράς.

Λάβετε υπόψη σας ότι τα προσαρμοσμένα και τα εξατομικευμένα προϊόντα φτιάχνονται ειδικά για εσάς και δεν μπορούν να επιστραφούν, εκτός εάν περιέχουν κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα.

Ήταν το άρθρο βοηθητικό;

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Συνδεθείτε ή χρησιμοποιήστε τον Εντοπισμό Επισκέπτη για να δείτε άμεσα πού βρίσκεται η παραγγελία σας, να ξεκινήσετε μία διαδικασία επιστροφής, να ακυρώσετε προϊόντα, και να ελέγξετε την κατάσταση επιστροφής χρημάτων.

Δεν έχουν απαντηθεί οι απορίες σου;

ΠΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

Δευ - Παρ | 8:00 Π.Μ. με 6 Μ.Μ.