Τι πρέπει να κάνω αν δεν έχω λάβει το πακέτο μου;

Τελευταία ενημέρωση: 5/29/19

Επιθυμείτε να ενημερωθείτε για το παρόν στάδιο αποστολής της παραγγελίας σας; Μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε το στάδιο αποστολής της παραγγελίας σας.

Στοχεύουμε πάντα η παράδοση των παραγγελιών σας να γίνεται μέσα στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα, αλλά μερικές φορές απρόβλεπτοι παράγοντες μπορεί να επηρεάσουν το χρόνο παράδοσης.

Αν δεν έχετε λάβει το πακέτο σας μέσα στο διάστημα που προβλέπεται από τις διαδικασίες μας, παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

Λύση
 

  1. Ελέγχετε τις ημερομηνίες παράδοσης για τον τύπο προϊόντος της παραγγελίας σας. Αν η παραγγελία σας περιέχει εξατομικευμένα προϊόντα, ενδέχεται η παράδοση να χρειαστεί 1 - 2 επιπλέον εργάσιμες ημέρες.  
  2. Nα ελέγξετε την κατάσταση της online παραγγελίας σας με το εργαλείο παρακολούθησης παραγγελιών.

  3. Ελέγχετε το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η αποστολή σας μελετώντας τον παρακάτω πίνακα. Ο πίνακας εξηγεί το κάθε στάδιο της αποστολής και τι μπορείτε να κάνετε εσείς στο καθένα.
 
Στάδιο αποστολής Λύση
Η παραγγελία σας έχει ως στάδιο την ένδειξη ‘Ακύρωση’.Η παραγγελία σας μπορεί να έχει ακυρωθεί για διάφορους λόγους. Θα λάβετε ένα email που θα εξηγεί τους λόγους ακύρωσης.
Η παραγγελία έχει κολλήσει στο στάδιο ‘Λήψη παραγγελίας’.Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι το προϊόν της παραγγελίας σας έχει εξαντληθεί. Παρακαλούμε επικοινωνήσετε μαζί μας. Αν το προϊόν έχει εξαντληθεί, η παραγγελία ακυρώνεται.
Η παραγγελία είναι στο στάδιο ‘Αποστολή παραγγελίας’. Ο κωδικός εντοπισμού παραγγελίας υποδηλώνει 'Εξέλιξη αποστολής' ή κάποιο άλλο πρωτύτερο στάδιο.Η παραγγελία σας έχει φύγει από την αποθήκη μας και βρίσκεται στα χέρια της εταιρείας κούρριέρ. Παρακαλούμε επικοινωνήσετε μαζί μας
Η παραγγελία είναι στο στάδιο ‘Αποστολή παραγγελίας’. Ο κωδικός εντοπισμού του προϊόντος υποδηλώνει 'Παράδοση' αλλά το πακέτο δεν έχει παραδοθεί. Παρακαλούμε επικοινωνήσετε μαζί μας. Ίσως χρειαστεί να ζητήσουμε ένα αποδεικτικό παράδοσης.
Δεν έχω λάβει το πακέτο μου, αλλά ο κωδικός εντοπισμού του προϊόντος στο site της εταιρείας courrier λέει ‘Παράδοση’.Παρακαλούμε επικοινωνήσετε μαζί μας. Ίσως χρειαστεί να ζητήσουμε ένα αποδεικτικό παράδοσης.
Έλαβα ένα πακέτο αλλά είναι ελλιπές.Υπάρχει πιθανότητα να λάβετε τα προϊόντα σας σε διαφορετικά πακέτα. Αν δεν λάβετε το δεύτερο πακέτο σας, παρακαλούμε επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ήταν το άρθρο βοηθητικό;

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Συνδεθείτε ή χρησιμοποιήστε τον Εντοπισμό Επισκέπτη για να δείτε άμεσα πού βρίσκεται η παραγγελία σας, να ξεκινήσετε μία διαδικασία επιστροφής, να ακυρώσετε προϊόντα, και να ελέγξετε την κατάσταση επιστροφής χρημάτων.

Δεν έχουν απαντηθεί οι απορίες σου;

ΠΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

Δευ - Παρ | 8:00 Π.Μ. με 6 Μ.Μ.