Δηλωση Ιδιωτικου Απορρητου

ισχύει από την 2η Οκτώβριος 2019

 

1.    Τι σας λέει η παρούσα Δήλωση ιδιωτικού απορρήτου

2.    Ποιοι είναι οι Υπεύθυνοι Επεξεργασίας Δεδομένων adidas

3.    Ποιος είναι ο Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων για τους Υπεύθυνους Επεξεργασίας Δεδομένων adidas;

4.    Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγει και χρησιμοποιεί η adidas (Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων)

5.    Τι κάνει η adidas με τα προσωπικά σας δεδομένα και γιατί; (Σκοπός, Επεξεργασία, Νομική βάση)

I.    ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ (ADIDAS DOMAIN) ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

II.    ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ

III.    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ADIDAS– ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

IV.    ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ADIDAS - ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ONLINE ΚΑΙ OFFLINE

V.    ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΑΠΑΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

VI.    ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

VII.    ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ

VIII.    ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

IX.    ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

X.    ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ (εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο)

XI.    ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ (μέσω υπάρχουσας σύμβασης)

XII.    ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΤΡΙΤΩΝ

XIII.    ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΕΛΩΝ CREATORS CLUB – ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

XIV.    ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

XV.    ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

XVI.    ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

XVII.    ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ)

XVIII.    ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ COOKIES, PIXEL, ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ («Cookies Notice»)

XIX.    ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΧΡΗΣΤΕΣ (UGC) ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

XX.    ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΩΘΗΣΗΣ (επικοινωνία εντός εφαρμογής)

6.    Τι γίνεται όταν η adidas διαβιβάζει τα προσωπικά σας δεδομένα εκτός ΕΕ/ΕΟΧ

7.    Πώς διασφαλίζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

8.    Ποια είναι τα δικαιώματά σας και πώς μπορείτε να τα ασκήσετε;

9.    Ερωτήσεις, Παράπονα και Υποστήριξη – ποιοι και πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους

10.    Ενημερώσεις και κοινοποίηση ενημερώσεων

11.    Αποδέκτες Δεδομένων adidas

 

 

 1. 1.    Τι σας λέει η παρούσα Δήλωση ιδιωτικού απορρήτου

 

Η παρούσα Δήλωση ιδιωτικού απορρήτου σας ενημερώνει για το πώς οι πληροφορίες που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να σας ταυτοποιήσουμε άμεσα ή έμμεσα («Προσωπικά δεδομένα») συλλέγονται και υποβάλλονται σε περαιτέρω επεξεργασία ενώ περιηγείστε τον ιστότοπο https://www.adidas.gr καθώς και όταν αλληλεπιδράτε με τις διάφορες πλατφόρμες και πύλες μας, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής adidas, χρησιμοποιώντας τα προσωπικά σας δεδομένα.

 

Η παρούσα Δήλωση ιδιωτικού απορρήτου σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με:

 

α) τους Υπεύθυνους επεξεργασίας δεδομένων adidas,

β) τον Υπεύθυνο προστασίας δεδομένων,

γ) τα διάφορα είδη προσωπικών δεδομένων που χρησιμοποιούμε («Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων»)

δ) γιατί και πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα («Σκοπός», «Επεξεργασία», «Νομική βάση»),

ε) πόσο καιρό διατηρούνται τα προσωπικά σας δεδομένα («Περίοδος διατήρησης»),

στ) άλλους αποδέκτες των προσωπικών σας δεδομένων («Αποδέκτες»),

ζ) τη διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων εκτός ΕΕ/ΕΟΧ («Διεθνής διαβίβαση δεδομένων»)

η) τα δικαιώματά σας βάσει του Γενικού Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Προστασία Δεδομένων («ΓΚΠΔ») και των εφαρμοστέων τοπικών νόμων, και

θ) οποιεσδήποτε αυτοματοποιημένες τεχνολογίες λήψης αποφάσεων που χρησιμοποιούνται από εμάς και πώς λειτουργεί (όπου είναι απαραίτητο).

 

 

 1. 2.    Ποιοι είναι οι Υπεύθυνοι Επεξεργασίας Δεδομένων adidas

 

Αυτοί είναι οι Υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων adidas οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και για τη συμμόρφωση με τον ΓΚΠΔ και την εθνική νομοθεσία που διέπει τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων. Καθορίζουν από κοινού τον τρόπο με τον οποίο τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιούνται από την adidas για τους σκοπούς που προσδιορίζονται στη Δήλωση ιδιωτικού απορρήτου της adidas («Από κοινού υπεύθυνοι επεξεργασίας»)

 • •    adidas AG - Adi-Dassler Str. 1, 91074 Herzogenaurach, Γερμανία («adidas AG»)
 • •    adidas Business Services GmbH - Adi-Dassler Str. 1, 91074 Herzogenaurach, Γερμανία
 • •    adidas Hellas A.E. - 112 Vouliagmenis Ave. & 1 Zamanou St., Glyfada, Athens, 16674, ελλάδα  («Τοπική οντότητα πώλησης»)

Για τους ακολουθους σκοπούς:

 • •    Πωλήσεις προϊόντων adidas – παραγγελία online και off-line
 • •    Έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων

Οι κατωτέρω νομικές οντότητες αποτελούν Από κοινού υπεύθυνοι επεξεργασίας:

 • •    adidas AG
 • •    adidas International Trading AG - Platz 1b, 6039 Root D4, Ελβετία
 • •    Τοπική οντότητα πώλησης

 

 1. 3.    Ποιος είναι ο Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων για τους Υπεύθυνους Επεξεργασίας Δεδομένων adidas;

 

DataProtection@adidas.com

Global Privacy | Data Protection Officer

adidas AG

Adi-Dassler-Straße 1

91074 Herzogenaurach

Γερμανία

 

 1. 4.    Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγει και χρησιμοποιεί η adidas (Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων)

 

Αυτές είναι οι κατηγορίες των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε άμεσα ή έμμεσα από εσάς:

 

♣    Πληροφορίες ταυτότητας – περιλαμβάνουν: όνομα [μικρό όνομα, επώνυμο, αρχικά], Ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μοναδικός αναγνωριστικός αριθμός καταναλωτή (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού μέλους του Creators Club), ψευδώνυμο, κωδικός πρόσβασης, αναγνωριστικά μέσων κοινωνικής δικτύωσης και πληροφορίες που μας έχουν διαβιβαστεί μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook ή Runtastic, δακτυλικά αποτυπώματα της συσκευής σας και οι κωδικοί δωροκαρτών που σας έχουν ανατεθεί. Τις χρησιμοποιούμε για να επαληθεύουμε την ταυτότητά σας.

♣    Πληροφορίες επικοινωνίας - περιλαμβάνουν: τον αριθμό τηλεφώνου σας, τη διεύθυνση αποστολής και χρέωσης, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Messenger ID, το όνομα χρήστη σας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οποιοδήποτε άλλο κανάλι επικοινωνίας που χρησιμοποιήσατε για να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Τις χρησιμοποιούμε για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για διαφορετικούς λόγους.

♣    Πληροφορίες τοποθεσίας - περιλαμβάνουν: την τοποθεσία κατοικίας σας, την τρέχουσα θέση σύνδεσης [διεύθυνση IP], τη θέση GPS (αν θέλετε να τη μοιραστείτε με εμάς, για παράδειγμα μέσω των ρυθμίσεων της κινητής συσκευής σας) ή τον συγκεκριμένο ιστότοπο adidas που επισκεφθήκατε και μπορεί να μας δώσει στοιχεία για το πού βρίσκεστε. Τις χρησιμοποιούμε για να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτό που ψάχνετε στην τρέχουσα τοποθεσία σας.

♣    Πληροφορίες μεγέθους - περιλαμβάνουν: μέγεθος παπουτσιών, μέγεθος ρουχισμού, ύψος, βάρος, στήθος, μέση, γοφό, καβάλο, σχήμα σώματος, μέτρηση από φτέρνα έως τα δάκτυλα. Τις χρησιμοποιούμε για να σιγουρευτούμε ότι ο εξοπλισμός σας ταιριάζει.

♣    Πληροφορίες αγοράς - περιλαμβάνουν: τα στοιχεία πληρωμής σας (αριθμός πιστωτικής κάρτας), προφίλ κινδύνου πληρωμής (που μας παρέχονται από τη λύση κινδύνου πληρωμής), καλάθι αγορών (τα είδη που παραγγείλατε), στοιχεία παράδοσης, διεύθυνση αποστολής και χρέωσης, αριθμός παραγγελίας πελάτη, ιστορικό αγορών στην adidas, αναγνωριστικό συναλλαγής και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με την αγορά σας. Τις χρησιμοποιούμε για να ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας σε ιστοτόπους και εφαρμογές adidas, σε καταστήματα adidas ή σε άλλες πλατφόρμες πώλησης.

♣    Πληροφορίες συμπεριφοράς και προφίλ - περιλαμβάνουν: το ιστορικό αγορών σας, τα στοιχεία της λίστας επιθυμιών, τη συμπεριφορά περιήγησής σας, τις προτιμήσεις περιήγησής σας, τις προτιμήσεις αγορών σας, τις αλληλεπιδράσεις στο κατάστημα, το ιστορικό προπόνησής σας, τις κριτικές προϊόντων, τις αλληλεπιδράσεις μαζί μας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία έχουμε για εσάς για να μας βοηθήσει να σας γνωρίσουμε καλύτερα ως καταναλωτής, συμπεριλαμβανομένων των «Πληροφοριών Κοινότητας». Τις χρησιμοποιούμε για να σας γνωρίσουμε καλύτερα ως καταναλωτή, ώστε να μπορούμε να σας στέλνουμε διαφημιστικά μηνύματα που περιέχουν μόνο προϊόντα και υπηρεσίες που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

♣    Πληροφορίες κοινότητας – περιλαμβάνουν: πληροφορίες που παρέχονται από εσάς όταν συμμετέχετε σε διάφορες εκδηλώσεις και κοινότητες της adidas, είτε ως προπονητής, μέλος ομάδας, ως συμμετέχων ή ως διοργανωτής των εκδηλώσεών μας, όπως για παράδειγμα: εικόνες, βίντεο, το ψευδώνυμό σας, την ομάδα σας, τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις σας, τα σχόλιά σας, τους πίνακες κατάταξης, τη συμμετοχή σε εκδηλώσεις, τις ομάδες των οποίων είστε μέλος και τα στοιχεία εγγραφής. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να οργανώσουμε τις εκδηλώσεις και τις κοινότητες και να μάθουμε περισσότερα για εσάς ως καταναλωτής.

♣    Πληροφορίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης – περιλαμβάνουν: πληροφορίες που λαμβάνονται μέσω της αλληλεπίδρασής σας μαζί μας σε διάφορα κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, το Instagram, το Google, κλπ., συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών από μέσα κοινωνικής δικτύωσης που είναι διαθέσιμες στο κοινό, όπως τα ονόματα χρήστη σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλληλεπιδράσεις με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημόσιες δημοσιεύσεις, τα «Like» σας και άλλες αντιδράσεις, τις συνδέσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις φωτογραφίες σας που είναι δημόσιες ή εκείνες που μας στέλνετε αναφέροντάς μας ή ακολουθώντας τις αναρτήσεις μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας ονόματα χρήστη ή «hashtag». Λαμβάνουμε αυτές τις πληροφορίες από το δίκτυο μέσων κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. Facebook, Snapchat, Instagram, κλπ.) άμεσα ή έμμεσα μέσω τρίτων φορέων με τους οποίους έχουμε συνάψει συμφωνίες.

♣    Πληροφορίες συσκευής – περιλαμβάνουν: πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή ή το πρόγραμμα περιήγησής σας οι οποίες μας δίνουν μια ιδέα σχετικά με τη συμπεριφορά περιήγησής σας ή τη χρήση της συσκευής σας. Οι πληροφορίες συσκευής συλλέγονται από την εφαρμογή μας και οι πληροφορίες του προγράμματος περιήγησής σας συλλέγονται από τα cookies, τις ετικέτες και τα pixel μας. Αυτές συχνά απαιτούνται για σκοπούς ασφάλειας δικτύου. Περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε: διεύθυνση IP, ημερομηνία και ώρα της επίσκεψης, πόσο χρόνο μείνατε στον ιστότοπό μας, το URL παραπομπής (αν ήρθατε στον ιστότοπό μας μέσω ενός διαφορετικού ισότοπου ή μιας διαφήμισης), τις σελίδες που επισκεφθήκατε στον ιστότοπό μας, τον τύπο του προγράμματος περιήγησής σας, τον τύπο συσκευής, εκδόσεις, λειτουργικό σύστημα.

♣    Πληροφορίες δραστηριότητας - περιλαμβάνουν: δεδομένα φυσικής κατάστασης (για παράδειγμα ώρες έναρξης και λήξης της προπόνησης, τύπο δραστηριότητας, αθλητική κατηγορία), δεδομένα αισθητήρων (για παράδειγμα στόχος βήματος, διάρκεια, ρυθμός, απόσταση, θερμίδες, καρδιακός παλμός, RunScore και ταχύτητα), και άλλα δεδομένα που σχετίζονται με την εφαρμογή γυμναστικής σας. Τις χρησιμοποιούμε για να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τους στόχους απόδοσης και να βελτιώσετε τις εμπειρίες σας ως χρήστης και να προσδιορίσουμε ποια προϊόντα μπορεί να είναι καλύτερα για εσάς με βάση τα μοτίβα άσκησής σας.

 

♣    Αλληλογραφία – περιλαμβάνει: τη συζήτηση που έχουμε όταν επικοινωνείτε με την εξυπηρέτηση πελατών, τα e-mail που μας γράφετε σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας, τις καταγγελίες που απευθύνετε σε εμάς μέσω ταχυδρομείου, e-mail, φαξ ή τηλεφώνου, σημειώσεις που ετοιμάσαμε σχετικά με τα σχόλιά σας, την κλήση από την Εξυπηρέτηση πελατών μας σε σας, και οποιαδήποτε άλλη επικοινωνία ανάμεσα σε σας και το προσωπικό της adidas. Καταγράφουμε όλες τις κλήσεις Εξυπηρέτησης πελατών για σκοπούς διασφάλισης ποιότητας.

♣    Πληροφορίες προτιμήσεων - περιλαμβάνουν: προτιμώμενη γλώσσα, τοποθεσία σύνδεσης, στοιχεία λίστας επιθυμιών, προτιμώμενη διεύθυνση αποστολής, προτιμήσεις περιήγησης, την αλληλογραφία μας μαζί σας, τις κριτικές σας για προϊόντα adidas. Τις χρησιμοποιούμε για να σας διευκολύνουμε όταν επισκέπτεστε και/ή ψωνίζετε σε ιστοτόπους και εφαρμογές μας.

 

♣    Πληροφορίες Creators Club – περιλαμβάνουν: το μοναδικό αναγνωριστικό μέλους (member ID), την ημερομηνία που γίνατε μέλος, το αναγνωριστικό καταστήματος (αν έχετε εγγραφεί σε κατάστημα λιανικής πώλησης), το αναγνωριστικό προέλευσης, τη χώρα και τη μάρκα της αρχικής σας ιδιότητας μέλους, πόντους μέλους, το ιστορικό αφοσίωσης, το ιστορικό ανταμοιβών, τα κουπόνια μέλους που σχετίζονται με μέλη. Όλες οι πληροφορίες που αναφέρονται εδώ θα διατηρηθούν για όσο διάστημα είστε μέλος του Creators Club.

 

 1. 5.    Τι κάνει η adidas με τα προσωπικά σας δεδομένα και γιατί; (Σκοπός, Επεξεργασία, Νομική βάση)

 

Σκοπός

Νομική βάση

I.    ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ (ADIDAS DOMAIN) ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Έννομο συμφέρον

II.    ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ

Έννομο συμφέρον

III.    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ADIDAS– ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

Έννομο συμφέρον

IV.    ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ADIDAS - ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ONLINE ΚΑΙ OFFLINE

Εκτέλεση σύμβασης

V.    ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΑΠΑΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Εκτέλεση σύμβασης

VI.    ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Εκτέλεση σύμβασης

VII.    ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ

Συγκατάθεση

VIII.    ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Έννομο συμφέρον

IX.    ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Έννομο συμφέρον

X.    ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ (εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο)

Συγκατάθεση

XI.    ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ (μέσω υπάρχουσας σύμβασης)

Έννομο συμφέρον

XII.    ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΤΡΙΤΩΝ

Συγκατάθεση

XIII.    ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΕΛΩΝ CREATORS CLUB – ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Εκτέλεση σύμβασης

XIV.    ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Εκτέλεση σύμβασης

XV.    ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Έννομο συμφέρον

XVI.    ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έννομο συμφέρον

XVII.    ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ)

Νομική υποχρέωση

XVIII.    ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ COOKIES, PIXEL, ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ («Cookies Notice»)

Συγκατάθεση

XIX.    ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΧΡΗΣΤΕΣ (UGC) ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Εκτέλεση σύμβασης

XX.    ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΩΘΗΣΗΣ (επικοινωνία εντός εφαρμογής)

Έννομο συμφέρον

 

Σε αυτή την ενότητα, εξηγούμε:

α)    Πότε και γιατί χρειαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα («Σκοπός»)

β)    Τι μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα («Νομική βάση»)

γ)    Τι κάνουμε με τα προσωπικά σας δεδομένα για αυτό («Επεξεργασία»)

δ)    Ποια από τα προσωπικά σας δεδομένα χρειαζόμαστε για αυτό («Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων»)

ε)    Πόσο καιρό διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα («Περίοδος διατήρησης»)

στ) Με ποιον (τύποι παρόχων υπηρεσιών) μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για την επίτευξη του σκοπού («Κατηγορίες αποδεκτών»)

 

I.    ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ (ADIDAS DOMAIN) ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

 

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Για να εκτελούμε τους ιστοτόπους που είναι συνδεδεμένοι με τον τομέα διαδικτύου και την εφαρμογή adidas, να διορθώσουμε τα σφάλματα για να βεβαιωθούμε ότι βλέπετε πάντα τον ιστότοπο με τον τρόπο που επιδιώκουμε, και να παρακολουθούμε τη συμμόρφωσή σας με τους Όρους και Προϋποθέσεις μας, παρακολουθούμε όλη την κυκλοφορία στον ιστότοπό μας και αναλύουμε τα δεδομένα που λαμβάνονται από τους διακομιστές μας.

 

Χρήση Cookies/Ετικετών/Pixel: Ενδέχεται να συλλέξουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιώντας τεχνολογίες όπως cookies, pixel και ετικέτες για τη συλλογή των πληροφοριών της συσκευής σας. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο «XVIII.    ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ COOKIES, PIXEL, ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ».

ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ

Έννομο συμφέρον

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πληροφορίες συσκευής

Πληροφορίες ταυτότητας

Πληροφορίες συμπεριφοράς και προφίλ

Πληροφορίες προτιμήσεων

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ

Συνεδρία περιήγησης

Χρειαζόμαστε τα δεδομένα σας για όσο διάστημα είστε στον ιστότοπο. Τα κρατάμε για τη διάρκεια της συνεδρίας περιήγησής σας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

•    Υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων adidas

•    Θυγατρικές και συνδεδεμένες εταιρείες της adidas AG

•    Υπηρεσίες παροχής υποστήριξης διαχείρισης ιστοτόπων

 

II.    ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ

 

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Για να προστατεύσουμε τους τομείς μας, να εντοπίσουμε ασυνήθιστες δραστηριότητες και να αποτρέψουμε απειλές ασφαλείας και να προστατεύσουμε τους επισκέπτες των ιστοτόπων μας από μη εξουσιοδοτημένες προσπελάσεις (όπως χάκερ), ελέγχουμε όλη την κυκλοφορία στους ιστοτόπους μας και επαληθεύουμε τις πληροφορίες σύνδεσης χρήστη χρησιμοποιώντας διακριτικά για να επαληθεύσουμε τα στοιχεία που μας παρέχετε και τα συγκρίνουμε με άλλες διαθέσιμες πληροφορίες, όπως τα διαπιστευτήρια που έχετε παράσχει απευθείας στην adidas ή σε άλλες πλατφόρμες (όπως το Runtastic ή το Facebook) ή πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στο κοινό για να εξασφαλίσουμε ότι μόνο οι «εξουσιοδοτημένοι» χρήστες έχουν πρόσβαση στους ιστοτόπους μας.

Χρήση Cookies/Ετικετών/Pixel: Ενδέχεται να συλλέξουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιώντας τεχνολογίες όπως cookies, pixel και ετικέτες για τη συλλογή των πληροφοριών της συσκευής σας. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο «XVIII.    ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ COOKIES, PIXEL, ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ».

ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ

Έννομο συμφέρον

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πληροφορίες συσκευής

Πληροφορίες ταυτότητας

Πληροφορίες συμπεριφοράς και προφίλ

Πληροφορίες προτιμήσεων

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ

Συνεδρία περιήγησης

Χρειαζόμαστε τα δεδομένα σας για όσο διάστημα είστε στον ιστότοπο. Τα κρατάμε για τη διάρκεια της συνεδρίας περιήγησής σας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

•    Υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων adidas

•    Θυγατρικές και συνδεδεμένες εταιρείες της adidas AG

•    Υπηρεσίες παροχής υποστήριξης διαχείρισης ιστοτόπων

III.    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ADIDAS– ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

 

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Γνωρίζουμε ότι δεν σας αρέσει να θυμάστε ονόματα χρήστη και κωδικούς πρόσβασης, ή να πρέπει να εγγραφείτε πολλές φορές.

 

Για να επιτρέψουμε στους χρήστες μας να συνδεθούν σε όλες τις πλατφόρμες, τις πύλες, τις υπηρεσίες, τις κοινότητες και τις εφαρμογές που διαχειρίζονται από ή για λογαριασμό των Υπεύθυνων επεξεργασίας δεδομένων adidas (περιλαμβανομένης της εφαρμογής και των υπηρεσιών Runtastic) («πλατφόρμες adidas») με ένα σύνολο διαπιστευτηρίων σύνδεσης («adidas log-in») αποθηκεύουμε το adidas log-in σας στην παγκόσμια πλατφόρμα επαλήθευσης. Όταν χρησιμοποιείτε το adidas log-in σας για να εισέλθετε σε οποιαδήποτε πλατφόρμα adidas, θα χρησιμοποιήσουμε ένα διακριτικό για να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας από την παγκόσμια πλατφόρμα επαλήθευσης ταυτότητας. Αυτό εξασφαλίζει επίσης περαιτέρω την ασφάλεια του δικτύου και του τομέα μας.

 

Χρήση Cookies/Ετικετών/Pixel: Ενδέχεται να συλλέξουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιώντας τεχνολογίες όπως cookies, pixel και ετικέτες για τη συλλογή των πληροφοριών της συσκευής σας. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο «XVIII.    ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ COOKIES, PIXEL, ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ».

ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ

Έννομο συμφέρον

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πληροφορίες ταυτότητας (όνομα χρήστη, κωδικός πρόσβασης, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)

Πληροφορίες Creators Club (μόνο για μέλη του Creators Club)

Πληροφορίες προτιμήσεων

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ

Διάρκεια ή αδράνεια του λογαριασμού σας + 25 μήνες

Για να σας επιτρέψουμε να εισέλθετε με το adidas log-in σας στις πλατφόρμες adidas, πρέπει να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για όσο διάστημα έχετε λογαριασμό μαζί μας ή εάν σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας χωρίς να ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας, θα τα διατηρήσουμε για 25 μήνες μετά την τελευταία σύνδεσή σας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

•    Υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων adidas

•    Θυγατρικές και συνδεδεμένες εταιρείες της adidas AG

•    Υπηρεσίες παροχής υποστήριξης διαχείρισης ιστοτόπων

IV.    ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ADIDAS - ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ONLINE ΚΑΙ OFFLINE

 

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Για να επεξεργαστούμε τις παραγγελίες σας online και/ή εντός της εφαρμογής, βεβαιωθείτε ότι η πληρωμή σας έχει παραληφθεί, ότι συμμορφώνεστε με τις απαιτήσεις των Ορών και Προϋποθέσεών μας (3. Όροι αγοράς) (για την πώληση των προϊόντων σε σας), συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών επεξεργασίας τιμολογίων, παράδοσης, εξατομίκευσης, ανταλλαγών και επιστροφών χρημάτων, παραγγελιών «click and collect». Η παραγγελία σας δεν μπορεί να ολοκληρωθεί εάν τα συστήματα εντοπισμού απάτης πληρωμής επισημάνουν τη συναλλαγή σας ως ύποπτη και δυνητικά δόλια. Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι το σύστημα ανίχνευσης απάτης πληρωμής είναι μια αυτοματοποιημένη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Απαιτείται για να μας επιτρέψει να ολοκληρώσουμε τη σύμβαση μαζί σας. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε μια ανθρώπινη αναθεώρηση αυτής της απόφασης, και να αμφισβητήσετε την απόφαση.

ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ

Εκτέλεση σύμβασης

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πληροφορίες ταυτότητας

Πληροφορίες επικοινωνίας

Πληροφορίες τοποθεσίας

Πληροφορίες μεγέθους

Πληροφορίες αγοράς

Αλληλογραφία

Πληροφορίες συσκευής

Πληροφορίες Creators Club (μόνο για μέλη του Creators Club)

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ

Διάρκεια της σύμβασης και προθεσμία νόμιμης παραγραφής. Πρέπει να διατηρήσουμε τις πληροφορίες σε περίπτωση νομικών διαφορών που αφορούν τη σύμβαση.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

•    Υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων adidas

•    Θυγατρικές και συνδεδεμένες εταιρείες της adidas AG

•    Συνέταιροι πωλήσεων (εφόσον συντρέχει περίπτωση)

•    Κατασκευαστές

•    Φορείς παροχής υπηρεσιών παράδοσης

•    Φορείς παροχής λύσεων κινδύνου πληρωμής

•    Φορείς παροχής υπηρεσιών επεξεργασίας πληρωμών

•    Φορείς παροχής λύσεων νεφών ΤΠ

V.    ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΑΠΑΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Συνδυάζουμε τις πληροφορίες αγοράς που μας παρέχετε με άλλες πληροφορίες που λαμβάνουμε μέσω των φορέων παροχής υπηρεσιών κινδύνου πληρωμής και πρόληψης απάτης, για να εξασφαλίσουμε ότι οι αγορές είναι νόμιμες ή ότι δεν αγοράζετε τα προϊόντα μας κατά παράβαση των ‘Ορών και Προϋποθέσεών μας. Αυτό σημαίνει ότι, ανάλογα με το αποτέλεσμα της ανάλυσης των πληροφοριών σας, ενδέχεται να απορρίψουμε την παραγγελία σας και να αρνηθούμε την πληρωμή σας. Πρόκειται για μια αυτοματοποιημένη διαδικασία λήψης αποφάσεων που απαιτείται για τη σύναψη της σύμβασης πωλήσεών μαζί σας.

ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ

Εκτέλεση σύμβασης

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πληροφορίες ταυτότητας

Πληροφορίες επικοινωνίας

Πληροφορίες συμπεριφοράς και προφίλ

Πληροφορίες αγοράς

Πληροφορίες συσκευής

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ

Διάρκεια της σύμβασης και προθεσμία νόμιμης παραγραφής. Πρέπει να διατηρήσουμε τις πληροφορίες σε περίπτωση νομικών διαφορών που αφορούν τη σύμβαση.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

•    Υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων adidas

•    Θυγατρικές και συνδεδεμένες εταιρείες της adidas AG

•    Φορείς παροχής λύσεων κινδύνου πληρωμής

•    Φορείς παροχής υπηρεσιών επεξεργασίας πληρωμών

•    Φορείς παροχής λύσεων νεφών ΤΠ

VI.    ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

 

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Αφού υποβάλετε με επιτυχία μια παραγγελία, χρησιμοποιούμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας (διεύθυνση οικίας και/ή αποστολής) και άλλες πληροφορίες αγοράς για να σας παραδώσουμε τα προϊόντα που αγοράσατε.

ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ

Εκτέλεση σύμβασης

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πληροφορίες ταυτότητας: Όνομα

Πληροφορίες επικοινωνίας: Διεύθυνση αποστολής

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ

Διάρκεια της σύμβασης και προθεσμία νόμιμης παραγραφής. Πρέπει να διατηρήσουμε τις πληροφορίες σε περίπτωση νομικών διαφορών που αφορούν τη σύμβαση.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

•    Υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων adidas

•    Θυγατρικές και συνδεδεμένες εταιρείες της adidas AG

•    Φορείς παροχής υπηρεσιών παράδοσης

•    Φορείς παροχής λύσεων νεφών ΤΠ

VII.    ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ

 

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Αυτή είναι μια υπηρεσία που παρέχεται κατόπιν αιτήματος του καταναλωτή από τους Συνεταίρους παράδοσης.

Έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την παράδοση χρησιμοποιώντας υπηρεσίες που παρέχονται απευθείας από τους συνεταίρους παράδοσής μας. Ωστόσο, θα είμαστε σε θέση να κοινοποιήσουμε τα στοιχεία σας στους συνεταίρους παράδοσης για τον σκοπό αυτό μόνο με τη συγκατάθεσή σας. Η υπηρεσία φιλοξενείται στην πλατφόρμα του συνεταίρου παράδοσης. Θα πρέπει να διαβάσετε τη Δήλωση ιδιωτικού απορρήτου του για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για τον σκοπό αυτό.

ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ

Συγκατάθεση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πληροφορίες ταυτότητας

Πληροφορίες επικοινωνίας

Οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που μπορείτε να παρέχετε άμεσα και εθελοντικά στον συνέταιρο παράδοσης

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ

Όπως καθορίζεται από τον συνεταίρο παράδοσης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

•    Φορείς παροχής υπηρεσιών παράδοσης

VIII.    ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

 

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Πρέπει να γνωρίζουμε πώς τα πάμε ως επιχείρηση. Αυτό είναι προς το συμφέρον των μετόχων μας, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου μας, των υπαλλήλων μας και των συνεταίρων μας. Για τον σκοπό αυτό, πρέπει να αναλύουμε διάφορες κατηγορίες πληροφοριών για να κατανοούμε πώς πωλούνται τα προϊόντα μας σε διάφορες αγορές, ποια είναι τα δημοφιλή χαρακτηριστικά των προϊόντων μας, τι λειτούργησε και τι όχι από την άποψη των εκστρατειών μάρκετινγκ και διαφήμισης, των σχεδίων και της στρατηγικής διανομής των προϊόντων μας, του σχεδιασμού του ιστοτόπου μας και της συνολικής εμπειρίας του χρήστη, ώστε να μπορούμε να δημιουργήσουμε, να εφαρμόσουμε και να αξιολογήσουμε την επιχειρηματική μας στρατηγική.

 

Αυτό περιλαμβάνει την ανάλυση δεδομένων για να κατανοήσουμε πώς οι χρήστες περιηγούνται στον ιστότοπό μας και χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να βελτιώσουμε τον σχεδιασμό εμπειρίας χρήστη, ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσετε να αγοράζετε τα προϊόντα μας και να αλληλεπιδράτε μαζί μας στους ιστοτόπους και στις εφαρμογές μας.

 

Για να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο για εσάς ως άτομο, θα χρησιμοποιήσουμε μόνο είτε το μοναδικό αναγνωριστικό καταναλωτή είτε τη διεύθυνση IP για τον σκοπό αυτό.

 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι Φορείς παροχής λύσεων ανάλυσης δεδομένων παρέχουν υπηρεσίες ανάλυσης χρησιμοποιώντας τα δεδομένα σας εδώ:

 

Συλλογή δεδομένων από Adobe Analytics: https://marketing.adobe.com/resources/help/en_US/reference/c_Privacy_Overview.html

 

Συλλογή δεδομένων από Google Analytics:

https://support.google.com/analytics/answer/6318039?hl=en

ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ

Έννομο συμφέρον

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πληροφορίες ταυτότητας: Μοναδικό Αναγνωριστικό Καταναλωτή (μόνο)

Πληροφορίες μεγέθους

Πληροφορίες αγοράς

Πληροφορίες συμπεριφοράς και προφίλ

Πληροφορίες κοινότητας

Πληροφορίες δραστηριότητας

Πληροφορίες συσκευής

Αλληλογραφία

Πληροφορίες Creators Club (μόνο για μέλη του Creators Club)

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ

Όταν χρησιμοποιούμε υπηρεσίες ανάλυσης που παρέχονται από τους προμηθευτές που προσδιορίζονται ανωτέρω, απαιτείται να διατηρήσουμε τα δεδομένα για την περίοδο που καθορίζεται από αυτούς τους προμηθευτές. Μπορείτε να βρείτε την περίοδο διατήρησης που υποδεικνύεται από τους προμηθευτές εδώ:

 

 

Adobe Analytics: 36 μήνες

(https://marketing.adobe.com/resources/help/en_US/reference/data-retention.html )

 

Google Analytics: 38 μήνες

(https://support.google.com/analytics/answer/7667196?hl=en)

 

Χρειαζόμαστε τις πληροφορίες για αυτή τη διάρκεια για να διεξάγουμε ακριβή ανάλυση των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

•    Υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων adidas

•    Θυγατρικές και συνδεδεμένες εταιρείες της adidas AG

•    Πιθανοί αγοραστές και επενδυτές

•    Φορείς παροχής υπηρεσιών επιχειρηματικών συμβούλων

•    Φορείς παροχής λύσεων ανάλυσης δεδομένων

•    Φορείς παροχής λύσεων νεφών ΤΠ

IX.    ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

 

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας ενημερώσουμε πότε το προϊόν που σας αρέσει είναι διαθέσιμο κατόπιν αιτήματός σας και να ανταποκριθούμε στις απορίες και τις ανησυχίες σας μέσω διαφόρων διαύλων επικοινωνίας που σας διαθέτουμε.

ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ

Έννομο συμφέρον

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πληροφορίες ταυτότητας

Πληροφορίες επικοινωνίας

Πληροφορίες τοποθεσίας

Πληροφορίες μεγέθους

Πληροφορίες αγοράς

Αλληλογραφία

Πληροφορίες Creators Club (μόνο για μέλη του Creators Club)

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ

Προθεσμία νόμιμης παραγραφής. Πρέπει να διατηρήσουμε τις πληροφορίες σε περίπτωση νομικών διαφορών.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

•    Φορέας παροχής εξυπηρέτησης πελατών

•    Υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων adidas

•    Θυγατρικές και συνδεδεμένες εταιρείες της adidas AG

•    Συνέταιροι πωλήσεων (εφόσον συντρέχει περίπτωση)

•    Φορείς παροχής υπηρεσιών παράδοσης

•    Φορείς παροχής λύσεων κινδύνου πληρωμής

•    Φορείς παροχής υπηρεσιών επεξεργασίας πληρωμών

•    Φορείς παροχής λύσεων νεφών ΤΠ

X.    ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ (εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο)

 

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Σας στέλνουμε μηνύματα μάρκετινγκ που πιστεύουμε ότι θα σας ενδιαφέρουν («εξατομικευμένα») στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε παράσχει, επειδή έχετε εγγραφεί στα ενημερωτικά μας δελτία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για να σας στείλουμε «εξατομικευμένα» μηνύματα, παρατηρούμε τη συμπεριφορά σας online (και μερικές φορές, όπου ισχύει, offline) και αναλύουμε τη συμπεριφορά σας χρησιμοποιώντας αναλύσεις δεδομένων για να εκτιμήσουμε καλύτερα ποιες σειρές προϊόντων μπορεί να σας ενδιαφέρουν και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές. Αυτό απαιτεί να συλλέγουμε διάφορες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων από εσάς. Χρησιμοποιούμε διαφορετικά εργαλεία ανάλυσης για να κατανοήσουμε τι σημαίνει η συμπεριφορά σας όσον αφορά την προτίμηση ή την μη προτίμησή σας απέναντι σε διάφορες σειρές προϊόντων μας και να κατανοήσουμε τις επιπτώσεις (ποσοστά επιτυχίας) των μηνυμάτων που σας παραδόθηκαν.

 

Χρήση Cookies/Ετικετών/Pixel: Ενδέχεται να συλλέξουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιώντας τεχνολογίες όπως cookies, pixel και ετικέτες για τη συλλογή των πληροφοριών της συσκευής σας. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ενότητα «XVIII. ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ COOKIES, PIXEL, ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ».

ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ

Συγκατάθεση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πληροφορίες ταυτότητας

Πληροφορίες επικοινωνίας (εάν είναι διαθέσιμες στην adidas)

Πληροφορίες τοποθεσίας

Πληροφορίες μεγέθους (εάν είναι διαθέσιμες στην adidas)

Πληροφορίες αγοράς (εάν είναι διαθέσιμες στην adidas)

Πληροφορίες συμπεριφοράς και προφίλ (εάν είναι διαθέσιμες στην  adidas)

Πληροφορίες κοινότητας (εάν είναι διαθέσιμες στην adidas)

Πληροφορίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης (εάν είναι διαθέσιμες στην adidas)

Πληροφορίες δραστηριότητας (εάν είναι διαθέσιμες στην adidas)

Πληροφορίες συσκευής

Πληροφορίες προτιμήσεων (εάν είναι διαθέσιμες στην adidas)

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ

Τα διατηρούμε για όσο διάστημα δεν αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας στο να σας στέλνουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή δεν αντιτάσσεστε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς μάρκετινγκ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

•    Υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων adidas

•    Θυγατρικές και συνδεδεμένες εταιρείες της adidas AG

•    Φορείς παροχής υπηρεσιών υποστήριξης μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

•    Φορείς παροχής λύσεων νεφών ΤΠ

 

XI.    ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ (μέσω υπάρχουσας σύμβασης)

 

 

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Σας στέλνουμε μηνύματα μάρκετινγκ που πιστεύουμε ότι θα σας ενδιαφέρουν («εξατομικευμένα») στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε παράσχει κατά τη διάρκεια μιας σύμβασης αγοράς. Για να σας στείλουμε «εξατομικευμένα» μηνύματα, παρατηρούμε τη συμπεριφορά σας online (και μερικές φορές, όπου ισχύει, offline) και αναλύουμε τη συμπεριφορά σας χρησιμοποιώντας αναλύσεις δεδομένων για να εκτιμήσουμε καλύτερα ποιες σειρές προϊόντων μπορεί να σας ενδιαφέρουν και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές. Αυτό απαιτεί να συλλέγουμε διάφορες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων από εσάς. Χρησιμοποιούμε διαφορετικά εργαλεία ανάλυσης για να κατανοήσουμε τι σημαίνει η συμπεριφορά σας όσον αφορά την προτίμηση ή την μη προτίμησή σας απέναντι σε διάφορες σειρές προϊόντων μας και να κατανοήσουμε τις επιπτώσεις (ποσοστά επιτυχίας) των μηνυμάτων που σας παραδόθηκαν.

 

Χρήση Cookies/Ετικετών/Pixel: Ενδέχεται να συλλέξουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιώντας τεχνολογίες όπως cookies, pixel και ετικέτες για τη συλλογή των πληροφοριών της συσκευής σας. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ενότητα «XVIII. ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ COOKIES, PIXEL, ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ».

 

 

ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ

Έννομο συμφέρον

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πληροφορίες ταυτότητας

Πληροφορίες επικοινωνίας (εάν είναι διαθέσιμες στην adidas)

Πληροφορίες τοποθεσίας

Πληροφορίες μεγέθους (εάν είναι διαθέσιμες στην adidas)

Πληροφορίες αγοράς (εάν είναι διαθέσιμες στην adidas)

Πληροφορίες συμπεριφοράς και προφίλ (εάν είναι διαθέσιμες στην  adidas)

Πληροφορίες κοινότητας (εάν είναι διαθέσιμες στην adidas)

Πληροφορίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης (εάν είναι διαθέσιμες στην adidas)

Πληροφορίες δραστηριότητας (εάν είναι διαθέσιμες στην adidas)

Πληροφορίες συσκευής

Πληροφορίες προτιμήσεων (εάν είναι διαθέσιμες στην adidas)

Πληροφορίες Creators Club (μόνο για μέλη του Creators Club)

 

 

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ

Τα διατηρούμε για όσο διάστημα δεν αντιτάσσεστε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς μάρκετινγκ.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

•    Υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων adidas

•    Θυγατρικές και συνδεδεμένες εταιρείες της adidas AG

•    Φορείς παροχής υπηρεσιών υποστήριξης μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

•    Φορείς παροχής λύσεων νεφών ΤΠ

 

 

 

XII.    ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΤΡΙΤΩΝ

 

 

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Χρησιμοποιούμε διαφημιστικές πλατφόρμες τρίτων, όπως το Facebook, το Google, το YouTube, το Instagram, κλπ., για να σας στέλνουμε μηνύματα που απευθύνονται σε σας, με βάση τη συμπεριφορά και το μοτίβο περιήγησής σας, σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές και τοποθεσίες αυτών των πλατφορμών για να αυξήσουμε την αποδοτικότητα των διαφημιστικών εκστρατειών μας. Χρησιμοποιούμε λύσεις τρίτων, όπως το Google Audience και το Facebook Custom Audience, για να μας βοηθήσουν να κάνουμε καλύτερη δουλειά στη στόχευση των εκστρατειών και των μηνυμάτων μας στους καταναλωτές μας. Τα προσωπικά σας δεδομένα μοιράζονται με τις πλατφόρμες διαφημίσεων τρίτων και αυτές θα προσπαθούν να αντιστοιχήσουν το προφίλ σας στη βάση δεδομένων τους για να καθορίσουν τη βέλτιστη ώρα και τόπο (τη σελίδα που περιηγείστε) για να σας δείξουν μια διαφήμιση από την adidas. Πρέπει επίσης να αναλύσουμε απαραίτητες πληροφορίες για να κατανοήσουμε τον αντίκτυπο των εκστρατειών μας.

 

 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το πώς οι συνέταιροι διαφήμισης μας βοηθούν να επιτύχουμε αυτό τον σκοπό, επισκεπτόμενοι τις ιστοτόπους τους:

 

Εξατομικευμένες διαφημίσεις Google

https://support.google.com/adspolicy/answer/143465?hl=en

Πολιτικές διαφήμισης Google: https://support.google.com/adspolicy/answer/6020956

 

Facebook Lookalike Audiences: https://www.facebook.com/business/help/164749007013531

Όροι Facebook Custom Audience: https://www.facebook.com/legal/terms/customaudience

 

Χρήση Cookies/Ετικετών/Pixel: Ενδέχεται να συλλέξουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιώντας τεχνολογίες όπως cookies, pixel και ετικέτες για τη συλλογή των πληροφοριών της συσκευής σας. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ενότητα «XVIII. ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ COOKIES, PIXEL, ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ».

 

 

ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ

Συγκατάθεση

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πληροφορίες ταυτότητας

Πληροφορίες επικοινωνίας (εάν είναι διαθέσιμες στην adidas)

Πληροφορίες τοποθεσίας

Πληροφορίες μεγέθους (εάν είναι διαθέσιμες στην adidas)

Πληροφορίες αγοράς (εάν είναι διαθέσιμες στην adidas)

Πληροφορίες συμπεριφοράς και προφίλ (εάν είναι διαθέσιμες στην  adidas)

Πληροφορίες κοινότητας (αν είναι διαθέσιμες στην adidas)

Πληροφορίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης (εάν είναι διαθέσιμες στην adidas)

Πληροφορίες δραστηριότητας (εάν είναι διαθέσιμες στην adidas)

Πληροφορίες συσκευής

Πληροφορίες προτιμήσεων (εάν είναι διαθέσιμες στην adidas)

Πληροφορίες Creators Club (μόνο για μέλη του Creators Club)

 

 

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ

Τα διατηρούμε για όσο διάστημα δεν αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

•    Υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων adidas

•    Θυγατρικές και συνδεδεμένες εταιρείες της adidas AG

•    Συνέταιροι πρακτορείων διαφήμισης

•    Πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης

•    Φορείς παροχής υπηρεσιών στοχευόμενου μάρκετινγκ

•    Φορείς παροχής λύσεων νεφών ΤΠ

 

 

XIII.    ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΕΛΩΝ CREATORS CLUB – ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

 

 

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι αυτή η ενότητα ισχύει μόνο εάν εγγραφείτε στο adidas Creators Club, για να γίνετε μέλος του Creators Club.

 

Όταν γίνεστε μέλος του adidas Creators Club, χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που αναφέρονται ανωτέρω για τη διατήρηση και τη διαχείριση της συνδρομής σας, όπως περιγράφεται στους Όρους και Προϋποθέσεις του Creators Club.

 

Συγκεκριμένα, τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιούνται για:

α) τον υπολογισμό των πόντων σας για την παροχή ανταμοιβών,

β) να σας παρέχουμε πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες,

γ) να σας στείλουμε προσκλήσεις σε αποκλειστικές εκδηλώσεις,

δ) να σας επιτρέψουμε την πρόσβαση σε προϊόντα περιορισμένης έκδοσης,

ε) σας παρέχουμε πρόσβαση στη συνδρομή premium Runtastic όταν είστε επιλέξιμος/η

στ) την αποθήκευση της διεύθυνσης αποστολής και των στοιχείων πληρωμής σας προκειμένου να μειωθεί ο χρόνος για το check-out από τον ιστότοπο και την εφαρμογή

ζ) την αποθήκευση του πλήρους ιστορικού παραγγελιών σας, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό ανά πάσα στιγμή, και

η) να σας επιτρέψουμε να παρακολουθείτε την παράδοση της παραγγελίας σας από τον λογαριασμό σας.

 

Όταν χρησιμοποιείτε το αναγνωριστικό μέλους του Creators Club, λαμβάνουμε τις πληροφορίες για να υπολογίσουμε τους πόντους ανταμοιβής σας, όπως όταν αγοράζετε στα καταστήματα λιανικής πώλησης adidas που συμμετέχουν. Τα δεδομένα σας θα κοινοποιηθούν στους συνεταίρους του Creators Club που παρέχουν ορισμένες ανταμοιβές σύμφωνα με τους Όρους και Προϋποθέσεις του Creators Club.

 

Θα λαμβάνετε μηνύματα μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την adidas ως μέλος του Creators Club. Εάν θέλετε να διαγραφείτε από τα μηνύματα μάρκετινγκ, ανατρέξτε στην ενότητα «8. Ποια είναι τα δικαιώματά σας και πώς μπορείτε να τα ασκήσετε;».

 

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την Creators Club συνδρομή σας στην εφαρμογή. Όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή adidas με την Creators Club συνδρομή σας, χρησιμοποιούμε ειδοποιήσεις ώθησης στην εφαρμογή για να επικοινωνούμε πληροφορίες σχετικά με τη συνδρομή σας ή με προωθητικές δραστηριότητες και προσφορές. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις ώθησης ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας τις «Ρυθμίσεις» στην κινητή συσκευή σας. Ωστόσο, εάν απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις ώθησης, ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email για σημαντικά μηνύματα που σχετίζονται με τη συνδρομή σας.

 

 

ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ

Εκτέλεση σύμβασης

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πληροφορίες Creators Club

Πληροφορίες μεγέθους (εάν είναι διαθέσιμες στην adidas)

Πληροφορίες αγοράς (εάν είναι διαθέσιμες στην adidas)

Πληροφορίες συμπεριφοράς και προφίλ (εάν είναι διαθέσιμες στην  adidas)

Πληροφορίες κοινότητας (εάν είναι διαθέσιμες στην adidas)

Πληροφορίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης (εάν είναι διαθέσιμες στην adidas)

Πληροφορίες δραστηριότητας (εάν είναι διαθέσιμες στην adidas)

Πληροφορίες συσκευής

Πληροφορίες προτιμήσεων (εάν είναι διαθέσιμες στην adidas)

 

 

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ

Διάρκεια της σύμβασης και προθεσμία νόμιμης παραγραφής. Πρέπει να διατηρήσουμε τις πληροφορίες σε περίπτωση νομικών διαφορών που αφορούν τη σύμβαση.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

•    Υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων adidas

•    Θυγατρικές και συνδεδεμένες εταιρείες της adidas AG

•    Πιθανοί αγοραστές και επενδυτές

•    Φορείς παροχής υπηρεσιών επιχειρηματικών συμβούλων

•    Φορείς παροχής λύσεων ανάλυσης δεδομένων

•    Συνέταιροι Creators Club

 

 

XIV.    ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

 

 

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Όταν εγγραφείτε σε μια εκδήλωση που διοργανώνουμε και που έχει περιορισμένες θέσεις, χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε για να σας κρατήσουμε θέση. Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους Όρους και Προϋποθέσεις που σχετίζονται με την εκδήλωση.

 

 

ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ

Εκτέλεση σύμβασης

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πληροφορίες ταυτότητας

Πληροφορίες επικοινωνίας

Πληροφορίες τοποθεσίας

Πληροφορίες δραστηριότητας: οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να συλλέξουμε από εσάς την ημέρα της εκδήλωσης.

Πληροφορίες Creators Club (μόνο για μέλη του Creators Club)

 

 

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ

Διάρκεια της εκδήλωσης και προθεσμία νόμιμης παραγραφής σε περίπτωση διαφωνίας.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

•    Υπεύθυνος επεξεργασίας adidas που διοργανώνει την εκδήλωση

•    Υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων adidas

•    Θυγατρικές και συνδεδεμένες εταιρείες της adidas AG

•    Συνέταιροι εκδήλωσης (εφόσον συντρέχει περίπτωση)

•    Φορείς παροχής λύσεων νεφών ΤΠ (εφόσον συντρέχει περίπτωση)

 

 

XV.    ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

 

 

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Συχνά διοργανώνουμε και εκδηλώσεις που είναι ανοικτές σε όλους. Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε για να σας ενημερώνουμε για τις εκδηλώσεις που σας ενδιαφέρουν.

 

 

ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ

Έννομο συμφέρον

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πληροφορίες ταυτότητας

Πληροφορίες επικοινωνίας

Πληροφορίες τοποθεσίας

Πληροφορίες δραστηριότητας: οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να συλλέξουμε από εσάς την ημέρα της εκδήλωσης.

Πληροφορίες Creators Club (μόνο για μέλη του Creators Club)

 

 

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ

Για τη διάρκεια της εκδήλωσης + 36 μήνες, εάν τα δεδομένα από μια συγκεκριμένη εκδήλωση χρησιμοποιούνται για τον σκοπό ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

•    Υπεύθυνος επεξεργασίας adidas που διοργανώνει την εκδήλωση

•    Υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων adidas

•    Θυγατρικές και συνδεδεμένες εταιρείες της adidas AG

•    Συνέταιροι εκδήλωσης (εφόσον συντρέχει περίπτωση)

•    Φορείς παροχής λύσεων νεφών ΤΠ (εφόσον συντρέχει περίπτωση)

 

 

XVI.    ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

 

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Διεξάγουμε ανάλυση για τη βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Αυτό περιλαμβάνει ότι υποβάλουμε ερωτήσεις σε έρευνες, ζητάμε σχόλια, ζητάμε να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας και να μας παρέχετε μια αναθεώρηση, ζητάμε από άλλους παρόχους υπηρεσιών να διεξάγουν έρευνα αγοράς και προϊόντων για εμάς, δοκιμάζουμε νέες τεχνολογίες στο προϊόν μας που μπορεί να συλλέγουν προσωπικά δεδομένα για να μένουμε μπροστά από τον ανταγωνισμό. Διατηρούμε αυτές τις πληροφορίες με βάση το «έννομο συμφέρον» μας, οπότε συμμετέχοντας σε οποιαδήποτε αναθεώρηση προϊόντος ή έρευνα, συμφωνείτε ότι αυτό είναι το έννομο συμφέρον μας. Όπου θέλετε να αντιταχθείτε σε αυτό το έννομο συμφέρον, θα κρατήσουμε ανώνυμες τις πληροφορίες σας, επομένως δεν είναι πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα.

 

 

ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ

Έννομο συμφέρον

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πληροφορίες ταυτότητας (μόνο εάν απαιτείται από το πρόγραμμα)

Πληροφορίες επικοινωνίας (μόνο εάν απαιτείται από το πρόγραμμα)

Πληροφορίες τοποθεσίας (μόνο εάν απαιτείται από το πρόγραμμα)

Πληροφορίες μεγέθους

Πληροφορίες αγοράς (μόνο εάν απαιτείται από το πρόγραμμα)

Πληροφορίες συμπεριφοράς και προφίλ (μόνο εάν απαιτείται από το πρόγραμμα)

Πληροφορίες κοινότητας: αυτή είναι η απάντηση που δώσατε σχετικά με τη μορφή που συμφωνήθηκε κατά τον χρόνο του προγράμματος.

Πληροφορίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης (μόνο εάν απαιτείται από το πρόγραμμα)

Πληροφορίες δραστηριότητας (μόνο εάν απαιτείται από το πρόγραμμα)

Πληροφορίες συσκευής (μόνο εάν απαιτείται από το πρόγραμμα)

Αλληλογραφία (μόνο εάν απαιτείται από το πρόγραμμα)

Πληροφορίες προτιμήσεων

Πληροφορίες Creators Club (μόνο για μέλη του Creators Club)

Πληροφορίες υγείας: εάν ένα πρόγραμμα απαιτεί επίσης να παρέχετε πληροφορίες για την υγεία σας, θα ζητήσουμε ρητώς τη συγκατάθεσή σας.

 

 

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ

Η διάρκεια του προγράμματος και η νόμιμη περίοδος διατήρησης που δηλώνεται για την προστασία των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας μας.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

•    Υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων adidas

•    Θυγατρικές και συνδεδεμένες εταιρείες της adidas AG

•    Πιθανοί αγοραστές και επενδυτές

•    Φορείς παροχής υπηρεσιών επιχειρηματικών συμβούλων

•    Φορείς παροχής λύσεων ανάλυσης δεδομένων

•    Φορείς παροχής παραγωγής

•    Φορείς παροχής λύσεων νεφών ΤΠ

 

 

XVII.    ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ)

 

 

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Όταν είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να παρέχουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για λόγους εθνικής και δημόσιας ασφάλειας, πρόληψη της εγκληματικότητας, διερεύνηση και δίωξη, καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, δικαστικές διαδικασίες, προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών άλλων ατόμων, και εκτέλεση αστικών αξιώσεων, θα παρέχουμε πληροφορίες όπως ζητούνται από τις αρχές ή τα μέρη μόλις έχει βεβαιωθεί ότι το αίτημα είναι νόμιμο. Ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε εάν είναι παράνομο να το κάνουμε.

 

 

ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ

Νομική υποχρέωση

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Όλες οι κατηγορίες προσωπικών δεδομένων, όπως ζητούνται από την εκτελεστική αρχή.

 

 

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ

Για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται από τον νόμο.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

•    Υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων adidas

•    Θυγατρικές και συνδεδεμένες εταιρείες της adidas AG

•    Τοπικές και κρατικές κυβερνητικές αρχές, συμπεριλαμβανομένων των φορολογικών αρχών

•    Τοπικές και κρατικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου

•    Τοπική και κρατική δικαστική εξουσία

 

 

 

XVIII.    ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ COOKIES, PIXEL, ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ («Cookies Notice»)

 

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο adidas, αποθηκεύουμε συλλέκτες δεδομένων, όπως cookies, ετικέτες, pixel, δοχεία ετικετών (tag containers), σημαντήρες (beacons), μεταξύ άλλων, στο πρόγραμμα περιήγησής σας για να αποκτήσουμε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα συνεδρία περιήγησής σας. Αυτές οι τεχνολογίες συχνά αναφέρονται ως «Cookies» συλλογικά από άλλους ιστοτόπους. Τα cookies επιτρέπουν επίσης στον ιστότοπό μας να θυμάται τις ενέργειες και τις προτιμήσεις σας (όπως κωδικός πρόσβασης, γλώσσα, μέγεθος γραμματοσειράς και άλλες προτιμήσεις οθόνης) για μια περίοδο, ώστε να μην χρειάζεται να τις πληκτρολογείτε ξανά κάθε φορά που επιστρέφετε στον ιστότοπο ή περιηγείστε από τη μία σελίδα στην άλλη. Χρησιμοποιούμε cookies για διαφορετικούς σκοπούς, πράγμα που σημαίνει επίσης ότι υπάρχουν διαφορετικές νομικές βάσεις. Διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες για να κατανοήσετε πώς χρησιμοποιούμε διαφορετικούς τύπους cookies για να εκπληρώσουμε διαφορετικούς σκοπούς.

 

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

«ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ» – λειτουργικότητα του ιστοτόπου και επιχειρηματική λειτουργία.

Χρησιμοποιούμε «Απαιτούμενα Cookies» για τη λειτουργία του ιστοτόπου μας. Αυτό περιλαμβάνει την αποθήκευση ενός μοναδικού αναγνωριστικού για τη διαχείριση και την αναγνώρισή σας ως μοναδικού επισκέπτη στον ιστότοπό μας, για την παροχή μιας συνεπούς και ακριβούς υπηρεσίας σε εσάς. Αυτό περιλαμβάνει το να βεβαιωθούμε ότι θυμόμαστε τα προϊόντα που έχετε τοποθετήσει στο καλάθι αγορών σας ή τις προτιμήσεις γλώσσας σας. Αυτά τα cookies αποθηκεύονται κατά τη διάρκεια της συνεδρίας περιήγησής σας. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν θα μπορείτε να δείτε τον ιστότοπό μας σωστά.

ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ

Έννομο συμφέρον

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

«ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ» – βελτίωση και απόδοση του ιστοτόπου

Χρησιμοποιούμε «Λειτουργικά Cookies» για να βελτιώνουμε συνεχώς την απόδοση του ιστοτόπου μας. Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση των δεδομένων που συλλέξαμε από εσάς για να κάνουμε τα εξής:

•    Ανάλυση ιστού (Web analytics) — Με βάση τη συμπεριφορά περιήγησής σας, θα αναλύσουμε τα δεδομένα για να βελτιώσουμε τη λειτουργικότητα και τον σχεδιασμό του ιστοτόπου μας.

•    Ποσοστά απόκρισης διαφημίσεων — Με βάση τον τρόπο με τον οποίο επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, θα μετρήσουμε τα ποσοστά απόκρισης των διαφημίσεών μας αναλύοντας τα ποσοστά κλικαρίσματος των διαφημίσεων για να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεων που αγοράζονται σε ιστότοπο διαφορετικό από το δικό μας.

•    Παρακολούθηση συνδεδεμένων συνεταίρων — Πρέπει να επιτρέψουμε στους συνδεδεμένους συνεταίρους μάρκετινγκ ή τους παρόχους υπηρεσιών μας να έχουν ορισμένες πληροφορίες εάν ήρθατε στον ιστότοπό μας και αγοράσατε προϊόντα, μέσω μιας επίσκεψης στο δικό τους. Αυτό απαιτείται, καθώς ενδέχεται να χρειαστεί να τους χορηγήσουμε μια αμοιβή για αυτές τις υπηρεσίες. Για τον σκοπό αυτό, θα κοινοποιήσουμε πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων που έχετε αγοράσει.

•    Διαχείριση σφαλμάτων — Μετράμε τα σφάλματα που παρουσιάζονται σε έναν ιστότοπο, προκειμένου να επιδιορθώσουμε άμεσα σφάλματα ή οποιαδήποτε προβλήματα.

•    Δοκιμές σχεδίων — Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε δοκιμή A/B ή πολυμεταβλητές δοκιμές, για να εξασφαλίσουμε ότι διατηρείται μια συνεπής εμφάνιση και αίσθηση για τον χρήστη του ιστοτόπου στην τρέχουσα και στις επόμενες συνεδρίες.

ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ

Έννομο συμφέρον

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

«ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ» - «XII. ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΤΡΙΤΩΝ» και διαφήμιση.

 

Χρησιμοποιούμε «Cookies Μάρκετινγκ» που παρέχονται από τους διαφημιστικούς μας εταίρους για να εξασφαλίσουμε ότι τα διαφημιστικά μηνύματά μας θα εμφανιστούν τη σωστή στιγμή και στο σωστό μέρος. Αυτά τα cookies είναι επίμονα αλλά χρονικά περιορισμένα cookies. Αυτά τα cookies περιέχουν ένα μοναδικό κλειδί για να διακρίνουν τις συνήθειες περιήγησης μεμονωμένων χρηστών. Χρησιμοποιούμε αυτά τα cookies επίσης για να περιορίσουμε το πόσες φορές ένας χρήστης βλέπει μια συγκεκριμένη διαφήμιση σε έναν ιστότοπο και για να μετρήσουμε την αποτελεσματικότητα μιας συγκεκριμένης καμπάνιας. Το αναγνωριστικό που αποθηκεύεται από αυτά τα cookies παρέχεται από τους συνεταίρους μας. Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το ίδιο αναγνωριστικό στα δικά μας συστήματα. Χρησιμοποιούμε αυτά τα cookies επίσης για την προβολή διαφημίσεων που σχετίζονται με την άμεση γεωγραφική σας τοποθεσία, για παράδειγμα για να σας δείξουμε το πλησιέστερο κατάστημα όπου το προϊόν που αναζητείτε μπορεί να είναι διαθέσιμο.

ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ

Συγκατάθεση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πληροφορίες συσκευής

Πληροφορίες τοποθεσίας

Πληροφορίες συμπεριφοράς και προφίλ: Αυτές συλλέγονται μέσω της παρατήρησης της συμπεριφοράς περιήγησής σας

Πληροφορίες προτιμήσεων (εάν είναι διαθέσιμες στην adidas)

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ

Τα cookies, τα pixel, οι ετικέτες και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται για τη συλλογή των πληροφοριών της συσκευής σας και των πληροφοριών συμπεριφοράς περιήγησης αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας για την περίοδο λειτουργίας ή για όσο χρονικό διάστημα δεν καταργήσετε τη ρύθμιση των cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

 

Τα δεδομένα που έχουμε λάβει μέσω των cookies που σχετίζονται με άλλους σκοπούς θα αποθηκευτούν για τη διάρκεια του σκοπού αυτού.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

•    Υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων adidas

•    Θυγατρικές και συνδεδεμένες εταιρείες της adidas AG

•    Φορείς παροχής υποστήριξης διαχείρισης ιστοτόπων

•    Φορείς παροχής υπηρεσιών επιχειρηματικών συμβούλων

•    Φορείς παροχής λύσεων ανάλυσης δεδομένων

•    Συνέταιροι πρακτορείων διαφήμισης

•    Πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης

•    Φορείς παροχής υπηρεσιών στοχευόμενου μάρκετινγκ

 

Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας για να διαγράψετε ή να αποτρέψετε την αποθήκευση ορισμένων cookies στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας. Η ενότητα «βοήθεια» στο πρόγραμμα περιήγησής σας θα πρέπει να παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των ρυθμίσεων cookies.

Μάθετε πώς λειτουργεί για το πρόγραμμα περιήγησής σας εδώ:

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Mozilla Firefox: http://support.mozilla.com/en-US/kb/Cookies

Google Chrome: http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647

Safari: http://support.apple.com/kb/PH5042

Opera: http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/

Adobe (flash cookies): http://www.adobe.com/privacy/policies/flash-player.html

Google Chrome App: https://support.google.com/accounts/answer/61416?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=en

 

Οι ιστότοποι αυτοί θα σας βοηθήσουν επίσης να κατανοήσετε περισσότερα σχετικά με το πώς λειτουργεί η διαφήμιση βάσει των cookies και πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις cookies:

http://www.aboutads.info/choices

http://www.youronlinechoices.eu/

Σελίδα εξαίρεσης της Πρωτοβουλίας Διαφήμισης Δικτύου (Network Advertising Initiative opt-out page): http://optout.networkadvertising.org/?c=1

 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τους νόμους που διέπουν τη χρήση των «cookies» εδώ: http://ec.europa.eu/ipg/basics/legal/cookies/index_en.htm

XIX.    ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΧΡΗΣΤΕΣ (UGC) ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

 

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Σας προσκαλούμε να μας παρέχετε τις εικόνες σας μέσω πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης, ακολουθώντας συγκεκριμένες οδηγίες όπως «#yesadidas». Θα χρησιμοποιούμε τις εικόνες που παρέχετε για τις ανακοινώσεις της καμπάνιας μας. Θα αποκτήσουμε δικαιώματα στην εικόνα σας μέσω συμφωνίας άδειας χρήσης με τη μορφή των όρων και των προϋποθέσεών μας. Με την υποβολή των εικόνων σας σε εμάς μέσω πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης, θα συμφωνήσετε στο να χρησιμοποιήσουμε τις εικόνες σας, όπως περιγράφεται στη σύμβαση άδειας χρήσης.

ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ

Εκτέλεση σύμβασης

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πληροφορίες ταυτότητας: το πρόγραμμα χειρισμού μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Πληροφορίες κοινότητας: εικόνες, βίντεο, σχόλια, ηχογραφήσεις και άλλα αρχεία που παρέχονται μέσω της πλατφόρμας μέσων κοινωνικής δικτύωσης που προωθεί την adidas

Πληροφορίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ

Διάρκεια της σύμβασης άδειας χρήσης και νόμιμη προθεσμία παραγραφής σε περίπτωση διαφορών.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

•    Υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων adidas

•    Θυγατρικές και συνδεδεμένες εταιρείες της adidas AG

•    Συνέταιροι εκδήλωσης (εφόσον συντρέχει περίπτωση)

•    Συνέταιροι υποστήριξης UGC

•    Συνέταιροι διαφημιστικών πρακτορείων

•    Πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης

•    Φορείς παροχής λύσεων νεφών ΤΠ (εφόσον συντρέχει περίπτωση)

XX.    ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΩΘΗΣΗΣ (επικοινωνία εντός εφαρμογής)

 

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή adidas, χρησιμοποιούμε σε αυτή την εφαρμογή ειδοποιήσεις ώθησης για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τους σκοπούς που αναφέρονται στην παρούσα Δήλωση. Αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες που σχετίζονται με σκοπούς που βασίζονται στην εκτέλεση της σύμβασης (όπως η αγορά σας). Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις ώθησης ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας τις «Ρυθμίσεις» στις κινητές συσκευές σας. Ωστόσο, εάν απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις ώθησης, ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για σημαντικά μηνύματα που σχετίζονται με την αγορά σας.

ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ

Έννομο συμφέρον

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πληροφορίες συσκευής

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ

Για όσο διάστημα χρησιμοποιείτε την εφαρμογή και δεν απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις ώθησης

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

•    Υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων adidas

•    Θυγατρικές και συνδεδεμένες εταιρείες της adidas AG

 

 1. 6.    Τι γίνεται όταν η adidas διαβιβάζει τα προσωπικά σας δεδομένα εκτός ΕΕ/ΕΟΧ

 

Ανάλογα με τη δραστηριότητα επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, τα προσωπικά σας δεδομένα μοιράζονται με διαφορετικές «Κατηγορίες αποδεκτών». Όταν ο αποδέκτης βρίσκεται εκτός ΕΕ/ΕΟΧ, έχουμε εφαρμόσει τα αναγκαία μέτρα, όπως την υπογραφή των τυποποιημένων συμβατικών ρητρών της ΕΕ που εγκρίθηκαν από την Επιτροπή της ΕΕ ή την επιλογή προμηθευτών που πιστοποιούν και συμμορφώνονται με το Πλαίσιο της ασπίδας προστασίας ιδιωτικής ζωής ΕΕ-ΗΠΑ και Ελβετίας-ΗΠΑ.

 

 1. 7.    Πώς διασφαλίζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

 

Εφαρμόζουμε κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την αντιμετώπιση των κινδύνων που αντιστοιχούν στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας, αλλοίωσης ή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα, και σας ενθαρρύνουμε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας. Απαιτούμε από τους παρόχους υπηρεσιών μας να κάνουν το ίδιο μέσω συμβατικών συμφωνιών. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οποιαδήποτε διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων μέσω του Διαδικτύου είναι με δική σας ευθύνη. Μπορούμε να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο όταν τα έχουμε.

 

 1. 8.    Ποια είναι τα δικαιώματά σας και πώς μπορείτε να τα ασκήσετε;

 

Σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ και την ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων στις χώρες της ΕΕ/του ΕΟΧ, έχετε τα δικαιώματα που παρατίθενται και εξηγούνται κατωτέρω. Σας παρέχουμε επίσης οδηγίες για το πώς να ασκήσετε κάθε δικαίωμα. Πρέπει να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας για να χειριστούμε τα αιτήματά σας. Όταν αρνηθούμε το αίτημά σας για νομικούς λόγους, θα σας εξηγήσουμε γιατί.

 

Για όλες τις πληροφορίες σχετικά με την ιδιωτική ζωή και τα προσωπικά σας δεδομένα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην ενότητα «ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ» μέσω HELP.

 

 

Συμβουλευτείτε την τοπική εποπτική αρχή σχετικά με τα δικαιώματά σας βάσει του ΓΚΠΔ και για να κατανοήσετε τι σημαίνουν αυτά τα δικαιώματα.

 

 

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ

 

I.    Λήψη αντιγράφου των προσωπικών σας δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε ένα αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων, εάν δεν έχει αρνητικό αντίκτυπο σε άλλα άτομα.

 

II.    Πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα

Έχετε το δικαίωμα να γνωρίζετε αν χρησιμοποιούμε ή όχι τα προσωπικά σας δεδομένα, καθώς και τις ακόλουθες πληροφορίες: α) γιατί έχουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, β) ποιες κατηγορίες δεδομένων έχουμε, γ) Τί κάνουμε με τα προσωπικά σας δεδομένα, δ) ποιος έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (και πού βρίσκονται), ε) πού μπορεί να διαβιβασθούν τα προσωπικά σας δεδομένα, στ) για πόσο καιρό κρατάμε τα προσωπικά σας δεδομένα, ζ) εάν δεν παρείχατε τα προσωπικά σας δεδομένα απευθείας σε εμάς, πώς τα λάβαμε, η) τα δικαιώματά σας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τη δυνατότητα περιορισμού της επεξεργασίας, και θ) αν χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για οποιαδήποτε αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, και ι) σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε το δικαίωμα να γνωρίζετε πώς λειτουργεί η αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, εάν η απόφαση σας επηρεάζει σημαντικά.

 

III.    Επιβεβαίωση ότι τα προσωπικά σας δεδομένα είναι σωστά

Έχετε το δικαίωμα να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιούμε τα ακριβή λεπτομερειακά στοιχεία για εσάς.

 

IV.    Διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εάν: α) δεν τα χρειαζόμαστε πλέον για ένα συγκεκριμένο σκοπό, για παράδειγμα, για μια σύμβαση ή νομική απαίτηση, ή β) αποσύρετε τη συγκατάθεση που έχετε παράσχει αν ζητήσαμε τη συγκατάθεσή σας όταν συλλέξαμε τα προσωπικά σας δεδομένα, ή γ) εάν αντιταχθείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων βάσει έννομων συμφερόντων που έχουμε προσδιορίσει, συμπεριλαμβανομένων των δραστηριοτήτων άμεσου μάρκετινγκ, εκτός εάν μπορούμε να αποδείξουμε την επιτακτική ανάγκη των έννομων συμφερόντων.

 

V.    Περιορισμός του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Έχετε το δικαίωμα να μας σταματήσετε από το να κάνουμε ορισμένα πράγματα στα προσωπικά σας δεδομένα όταν: α) πιστεύετε ότι δεν χρησιμοποιούμε τα σωστά προσωπικά δεδομένα, β) δεν θέλετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά επίσης πιστεύετε ότι δεν συμμορφωνόμαστε με τον νόμο, γ) θέλετε να υποβάλετε μια νομική καταγγελία εναντίον μας, αλλά εμείς θέλουμε να διαγράψουμε τα δεδομένα, ή δ) αμφισβητείτε τις εξηγήσεις μας σχετικά με τη χρήση με βάση ένα «έννομο συμφέρον». Όταν περιορίζετε με επιτυχία τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, θα χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο με τη συγκατάθεσή σας, εκτός εάν απαιτείται από τον νόμο.

 

VI.    Απόκτηση ενός φορητού αρχείου, ώστε να μπορείτε να το μοιραστείτε με άλλη εταιρεία

Έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε ένα φορητό αρχείο που περιέχει τα προσωπικά δεδομένα που μας έχετε παράσχει, όπου η νομική βάση είναι είτε συγκατάθεση, είτε η εκτέλεση της σύμβασης. Το αρχείο θα σας παρέχει τα προσωπικά δεδομένα που μας έχετε παράσχει ενεργά και εν γνώσει σας, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων που λαμβάνονται παθητικά από εμάς όταν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία ή τα προϊόντα μας.

 

VII.    Απόσυρση της συγκατάθεσής σας

Όταν χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με βάση τη συγκατάθεσή σας, έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

 

VIII.    Ένσταση κατά την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς με βάση το «έννομο συμφέρον»

Όταν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με βάση το «έννομο συμφέρον» όπως ορίζεται στην παρούσα Δήλωση ιδιωτικού απορρήτου, ενδέχεται να έχετε το δικαίωμα να διαφωνείτε και να μας διακόψετε από την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για τον σκοπό αυτό. Ενδέχεται, ωστόσο, να έχουμε επιτακτικούς λόγους να συνεχίσουμε να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα ακόμη και υπό το πρίσμα της ένστασής σας. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα σας παρέχουμε το σκεπτικό μας. Θα σεβαστούμε και θα εφαρμόσουμε την ένστασή σας σε κάθε περίπτωση όπου σχετίζεται με σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ.

 

IX.    Αμφισβήτηση της απόφασης από την αυτοματοποιημένη διαδικασία λήψης αποφάσεων

Όταν χρησιμοποιούμε αυτοματοποιημένα εργαλεία ή διαδικασίες λήψης αποφάσεων που οδηγούν σε ένα αποτέλεσμα που παράγει ένα νομικό αποτέλεσμα (όπως ο εντοπισμός απάτης πληρωμών), έχετε το δικαίωμα να κατανοήσετε τη συλλογιστική που εφαρμόστηκε, τη σημασία και τις πιθανές συνέπειες αυτής της διαδικασίας. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε ανθρώπινη παρέμβαση, ειδικά όταν αυτό χρησιμοποιείται για τη σύναψη σύμβασης με εμάς. Μπορείτε να αμφισβητήσετε την απόφασή μας εκφράζοντας τη γνώμη σας.

 

X.    Υποβολή καταγγελίας στην τοπική εποπτική αρχή προστασίας δεδομένων

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο με τον οποίο χειριστήκαμε τα προσωπικά σας δεδομένα ή με τον τρόπο με τον οποίο ανταποκριθήκαμε στα δικαιώματά σας που παρέχονται εδώ, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία εναντίον μας στην τοπική εποπτική αρχή προστασίας δεδομένων.

 

 1. 9.    Ερωτήσεις, Παράπονα και Υποστήριξη – ποιοι και πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους

 

Υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών adidas

 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ: https://www.adidas.gr/βοήθεια

 

Ομάδα ιδιωτικού απορρήτου adidas και Υπεύθυνος προστασίας δεδομένων

 

DataProtection@adidas.com

Global Privacy | Data Protection Officer

adidas AG

Adi-Dassler-Strasse 1

91074 Herzogenaurach

Γερμανία

 

Εποπτικές αρχές προστασίας δεδομένων

 

Επικεφαλής εποπτική αρχή adidas

Bayerisches Landesamt für Datenschutzaufsicht (BayLDA)

poststelle@lda.bayern.de

+49 (0) 981 53 1300

Promenade 27

91522 Ansbach

Γερμανία

https://www.lda.bayern.de/de/kontakt.html

Η τοπική εποπτική αρχή ΕΕ/ΕΟΧ

 

Παρακαλούμε να βρείτε τα λεπτομερή στοιχεία για την τοπική εποπτική αρχή προστασίας δεδομένων σας εδώ:

https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en

 1. 10.    Ενημερώσεις και κοινοποίηση ενημερώσεων

 

Αναθεωρούμε και επικαιροποιούμε τη Δήλωση ιδιωτικού απορρήτου περιοδικά για να αντικατοπτρίζει τυχόν αλλαγές που προκύπτουν από τις καθημερινές επιχειρηματικές μας δραστηριότητες. Μπορείτε πάντα να ελέγχετε την ημερομηνία της Δήλωσης ιδιωτικού απορρήτου για να μάθετε πότε έγινε η τελευταία αλλαγή. Θα σας ενημερώσουμε όταν κάνουμε σημαντικές αλλαγές που πρέπει να γνωρίζετε.

 

 1. 11.    Αποδέκτες Δεδομένων adidas

 

Μπορείτε να βρείτε μια λίστα με τους Αποδέκτες δεδομένων adidas που επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τις οδηγίες των κατωτέρω Υπεύθυνων επεξεργασίας δεδομένων adidas. Ο κατάλογος υπόκειται σε αλλαγές, ανάλογα με τις ανάγκες.

 

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ

adidas International Marketing B.V.

Επιχειρήσεις ηλεκτρονικού καταστήματος & υπηρεσίες μάρκετινγκ

Demandware Inc.| ΗΠΑ

Φιλοξενία ιστοτόπων

Adyen | Ολλανδία

Επεξεργασία πληρωμών

InfoSys Technologies Ltd. | Ινδία, EPAM | Λευκορωσία

Ανάπτυξη ιστοτόπων

Adobe Analytics | Ιρλανδία, Google Analytics | ΗΠΑ

Ανάλυση Ιστού

Sprinklr | ΗΠΑ, Olapic Inc. | ΗΠΑ

Ανάλυση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Flurry | ΗΠΑ, Apps Flyer | Ισραήλ

Ανάλυση εφαρμογών για κινητές συσκευές

Medallia Inc. | ΗΠΑ, Qualtrics LLC | ΗΠΑ

Net Promoter Score

act.3 | Γερμανία, cip Trademarketing GmbH | Γερμανία

Διαχείριση εκδηλώσεων

Neolane Ltd. | Γαλλία

Μάρκετινγκ

Batterii LLC | ΗΠΑ

Πληροφορίες για τους καταναλωτές

TBWA Worldwide Inc. | ΗΠΑ, Media Monk Ολλανδία, IRIS | Αυστραλία

Πρακτορεία διαχείρισης πελατειακών σχέσεων

Olapic, Inc. | ΗΠΑ

Μάρκετινγκ μέσω Influencer

Συνδεδεμένες εταιρείες της adidas | παγκοσμίως

Διαχείριση πελατειακών σχέσεων

Teleperformance | Γερμανία

Υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών

DHL | Γερμανία

Παράδοση προϊόντων

Feedzai | Γερμανία

Πρόληψη απάτης

PayPal | ΗΠΑ

Υπηρεσία πληρωμών

Apple Pay, Google Pay | ΗΠΑ

Πληρωμή μέσω κινητού τηλεφώνου

Facebook (WhatsApp, Instagram) | ΗΠΑ

Αλληλεπίδραση με μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Twitter | ΗΠΑ

Αλληλεπίδραση με μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Google | ΗΠΑ

Αλληλεπίδραση με μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Runtastic | Αυστρία

Κοινότητα Υγείας και Σωματικής άσκησης

Google Analytics | ΗΠΑ

Ανάλυση

Adobe Analytics | ΗΠΑ

Ανάλυση

Anatwine Limited | ΗΒ

Εμπειρία καταναλωτή

MediaCom | ΗΒ

Συνέταιρος διαφήμισης

Salesforce

Λογισμικό CRM | Ανάλυση δεδομένων

Wunderman

Υπηρεσίες μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Όπου τα προσωπικά σας δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από υπεύθυνους επεξεργασίας δεδομένων που δεν ανήκουν στην adidas μέσω πλατφορμών adidas, εφαρμογών ή αλλού για δικούς τους σκοπούς, συμβουλευτείτε τη Δήλωση ιδιωτικού απορρήτου του συγκεκριμένου υπεύθυνου επεξεργασίας δεδομένων που δεν ανήκει στην adidas για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς χειρίζονται τα προσωπικά σας δεδομένα.