Δήλωση Απορρήτου adidas

           

Στην adidas, απόρρητο σημαίνει καλή πίστη και διαφάνεια. Η παρούσα Δήλωση Απορρήτου σάς παρέχει πληροφορίες σχετικά με το πώς χρησιμοποιούνται τα προσωπικά σας στοιχεία στον ιστότοτοπο https://www.adidas.gr/ με σκοπό την πληροφόρησή σας και την πώληση σε εσάς των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, καθώς και για τη συντήρηση, βελτίωση και διαχείριση των προϊόντων και υπηρεσιών μας προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία adidas κάθε φορά που αλληλεπιδράτε μαζί μας στον ψηφιακό κόσμο στο διαδίκτυο ή μέσω των εφαρμογών για κινητές συσκευές, καθώς και στον φυσικό κόσμο όταν επισκέπτεστε τα καταστήματά μας.

 

Σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“ΓΚΠΔ”) και τους τοπικούς ισχύοντες νόμους, η παρούσα Δήλωση Απορρήτου σάς παρέχει πληροφορίες σχετικά με το πώς η adidas συλλέγει, χρησιμοποιεί, προστατεύει, τηρεί, κοινοποιεί και διαγράφει τα προσωπικά σας στοιχεία (συλλογικά, σε αυτήν την Δήλωση Απορρήτου, αναφερόμαστε στις παραπάνω διαδικασίες ως «επεξεργασία). Επίσης, σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας βάσει της τοπικής νομοθεσίας.

 

Ο Υπεύθυνος/Οι Υπεύθυνοι Επεξεργασίας Δεδομένων adidas

 

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοτοπο https://www.adidas.gr/, αγοράζετε προϊόντα adidas από την adidas Hellas A.E., και τα στοιχεία σας υποβάλλονται σε επεξεργασία από την adidas International Trading BV η οποία είναι ο φορέας εκμετάλλευσης αυτού του ιστοτόπου. Εάν επιθυμείτε να εγγραφείτε για να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο μας υποβάλλοντας τα στοιχεία σας σε αυτόν τον ιστότοπο, ή για να ενημερώνεστε σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην adidas, ενδέχεται να επικοινωνήσουν με εσάς η adidas Hellas A.E., η adidas International Trading BV και άλλες θυγατρικές της adidas όπου οι πληροφορίες προϊόντων μας θα είναι πιο συναφείς προς την τρέχουσα τοποθεσία σας. Τα στοιχεία σας θα κοινοποιηθούν επίσης στην adidas AG η οποία είναι η μητρική εταιρεία όλων των θυγατρικών της adidas. Επισκεφτείτε τη σελίδα μας σχετικά με τις νομικές οντότητες adidas για λεπτομέρειες όσον αφορά τους υπεύθυνους επεξεργασίας adidas που ευθύνονται για την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων σε αυτόν τον ιστότοπο.

 

Παγκόσμιος Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων

 

Ο Δρ. Falk Böhm είναι ο Παγκόσμιος Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων για την adidas AG, την adidas International Trading BV, και την adidas Hellas A.E.

 

+49 (0) 9132 84 - 0

DataProtection@adidas-group.com

ADIDAS AG

Adi-Dassler-Strasse 1

91074 Herzogenaurach

Γερμανία

 

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ;

 

 • Πληροφορίες ταυτότητας – αυτές είναι πληροφορίες που χρησιμοποιούμε για να επαληθεύουμε την ταυτότητά σας και να βεβαιωνόμαστε ότι είστε αυτός που ισχυρίζεστε ότι είστε. Σε αυτές τις πληροφορίες περιλαμβάνονται: όνομα [μικρό όνομα, επώνυμο, αρχικά], ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση e-mail, μοναδικός αριθμός καταναλωτή, ψευδώνυμο, κωδικός πρόσβασης, αναγνωριστικά μέσων κοινωνικής δικτύωσης και το δακτυλικό αποτύπωμα συσκευής σας.
 • Πληροφορίες κοινότητας – αυτές είναι πληροφορίες που χρησιμοποιούμε για να βεβαιωνόμαστε ότι αξιοποιείτε στο έπακρο τις κοινότητες adidas, όπως εγγραφή για εκδηλώσεις και συμμετοχή σε εκδηλώσεις. Για παράδειγμα, σε αυτές τις πληροφορίες περιλαμβάνονται: εικόνες, βίντεο, το ψευδώνυμό σας, η ομάδα σας, τα ενδιαφέροντα και οι προτιμήσεις σας, τα σχόλια που παρείχατε, πίνακες αποτελεσμάτων, συμμετοχή σε εκδηλώσεις, ομάδες των οποίων είστε μέλος.
 • Πληροφορίες επικοινωνίας – αυτές είναι πληροφορίες που χρησιμοποιούμε για να επικοινωνούμε μαζί σας προκειμένου να σας στέλνουμε τα προϊόντα σας adidas, να σας προσφέρουμε πληροφορίες για προωθήσεις, να μοιραζόμαστε μαζί σας τα όσα συμβαίνουν στην adidas και να απαντούμε στις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς σας. Για παράδειγμα, σε αυτές τις πληροφορίες περιλαμβάνονται: αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση αποστολής και χρέωσης, διεύθυνση e-mail, αναγνωριστικό Messenger, όνομα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Πληροφορίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης – αυτές είναι πληροφορίες που χρησιμοποιούμε για να σας καταλάβουμε καλύτερα, προκειμένου να χτίσουμε μια καλύτερη σχέση μαζί σας ως καταναλωτή προϊόντων adidas, να δημιουργήσουμε προϊόντα που θα σας αρέσουν και να εστιάσουμε τις προσπάθειες μας μάρκετινγκ σε μηνύματα που θα θεωρείτε χρήσιμα και ενδιαφέροντα (βάσει της συμπεριφοράς σας στο διαδίκτυο), καθώς και για τη βελτιστοποίηση των αλληλεπιδράσεών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την adidas και άλλα μέλη της κοινότητας adidas. Σε αυτές τις πληροφορίες περιλαμβάνονται οποιεσδήποτε πληροφορίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης που είναι δημόσια διαθέσιμες όπως [μεταξύ άλλων]: ονόματα χρήστη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλληλεπιδράσεις και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα «Like» και άλλες αντιδράσεις σας, οι επαφές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι φωτογραφίες σας. Αυτές οι πληροφορίες παρέχονται σε εμάς από το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. Facebook, Snapchat, Instagram κ.λπ.) άμεσα ή έμμεσα μέσω εταιρειών με τις οποίες έχουμε συμφωνίες.
 • Πληροφορίες τοποθεσίας - αυτές είναι πληροφορίες που χρησιμοποιούμε για να βεβαιωνόμαστε ότι σας παρέχουμε τις πιο σχετικές πληροφορίες με βάση τη γεωγραφική τοποθεσία σας. Για παράδειγμα, σε αυτές τις πληροφορίες περιλαμβάνονται: η διεύθυνση κατοικίας σας, η τοποθεσία από την οποία συνδέεστε τη δεδομένη στιγμή [διεύθυνση IP], δεδομένα GPS.
 • Πληροφορίες συσκευής – αυτές είναι πληροφορίες που χρησιμοποιούμε για την προστασία της ασφάλειας του δικτύου μας και τη βελτίωση των υπηρεσιών και των επιδόσεών μας. Για παράδειγμα, σε αυτές τις πληροφορίες περιλαμβάνονται: διεύθυνση IP, ημερομηνία και ώρα της επίσκεψης, για πόσο χρόνο παραμείνατε στον ιστότοπό μας, URL παραπομπής (εάν ήρθατε στον ιστότοπό μας μέσω ενός διαφορετικού ιστοτόπου ή μιας διαφήμισης), σελίδες που επισκεφτήκατε στον ιστότοπό μας, τύπος προγράμματος περιήγησης, τύπος συσκευής, εκδόσεις, λειτουργικό σύστημα. 
 • Πληροφορίες μεγέθους – αυτές είναι πληροφορίες που χρησιμοποιούμε για να βεβαιωνόμαστε ότι ο εξοπλισμός αντιστοιχεί τέλεια στα μέτρα σας. Για παράδειγμα, σε αυτές τις πληροφορίες περιλαμβάνονται: μέγεθος παπουτσιού, μέγεθος ρούχων, ύψος, βάρος, στήθος, μέση, γοφός, εσωτερικό μήκος ποδιού, σχήμα σώματος, μέτρηση από τη φτέρνα έως το δάχτυλο. 
 • Πληροφορίες δραστηριότητας - αυτές είναι πληροφορίες που χρησιμοποιούμε για να βελτιώνουμε τις εμπειρίες σας απόδοσης και άσκησης και για να εντοπίζουμε τα προϊόντα που θα ήταν ενδεχομένως καλύτερα για εσάς. Για παράδειγμα, σε αυτές τις πληροφορίες περιλαμβάνονται: δεδομένα φυσικής κατάστασης (για παράδειγμα ώρα έναρξης και τέλους της προπόνησης, τύπος δραστηριότητας, κατηγορία αθλήματος), δεδομένα αισθητήρα (για παράδειγμα στόχος βημάτων, διάρκεια, ρυθμός, απόσταση, θερμίδες, RunScore και ταχύτητα) και άλλα δεδομένα σχετικά με την εφαρμογή φυσικής κατάστασης που χρησιμοποιείτε.
 • Πληροφορίες αγοράς – αυτές είναι πληροφορίες που χρησιμοποιούμε για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας. Για παράδειγμα, σε αυτές τις πληροφορίες περιλαμβάνονται: το καλάθι αγορών σας, πληροφορίες πληρωμής (αριθμός πιστωτικής κάρτας), προφίλ κινδύνου πληρωμής, στοιχεία παράδοσης, διεύθυνση αποστολής και χρέωσης, αριθμός παραγγελίας πελάτη, ιστορικό αγορών με την adidas. 
 • Πληροφορίες υγείας – αυτές είναι πληροφορίες που αφορούν στην σωματική ή την ψυχική κατάστασή σας. Δεν συλλέγουμε αυτόν τον τύπο πληροφοριών χωρίς να σας πληροφορήσουμε σχετικά και να λάβουμε τη συγκατάθεσή σας. 

 • Αλληλογραφία - αυτές είναι πληροφορίες που χρησιμοποιούμε για σκοπούς ελέγχου ποιότητας και για να βεβαιωνόμαστε ότι έχουμε συμμορφωθεί με τα αιτήματά σας ή τις νομικές απαιτήσεις. Για παράδειγμα, σε αυτές τις πληροφορίες περιλαμβάνονται: μαγνητοφωνήσεις κλήσης σας στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών, σημειώσεις σχετικά με σχόλια που δώσατε, σχετικές περαιτέρω κλήσεις, αλληλογραφία μέσω e-mail με προσωπικό της adidas, αλληλογραφία μέσω ταχυδρομείου με προσωπικό της adidas.

 • Πληροφορίες συμπεριφοράς/προφίλ – αυτές είναι πληροφορίες που χρησιμοποιούμε για να βεβαιωνόμαστε ότι σας διαβιβάζουμε μόνο τις πληροφορίες που είναι σχετικές με εσάς, ότι σας παρέχουμε τις καλύτερες προσφορές και προϊόντα adidas τα οποία θα σας ενδιέφεραν και για να βελτιστοποιούμε την εμπειρία σας ως μέλος adidas στις κοινότητές μας στο διαδίκτυο και εκτός σύνδεσης. Για παράδειγμα, σε αυτές τις πληροφορίες περιλαμβάνονται: το ιστορικό αγορών σας, αντικείμενα στη λίστα επιθυμιών, η συμπεριφορά σας κατά την περιήγηση, οι προτιμήσεις σας κατά την περιήγηση, οι προτιμήσεις σας στις αγορές, αλληλεπιδράσεις εντός καταστήματος, το ιστορικό προπόνησής σας. 

 • Πληροφορίες προτιμήσεων – αυτές είναι πληροφορίες που χρησιμοποιούμε για να βεβαιωνόμαστε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία adidas κάθε φορά που αλληλεπιδρούμε. Για παράδειγμα, σε αυτές τις πληροφορίες περιλαμβάνονται: προτιμώμενη γλώσσα, αντικείμενα στη λίστα επιθυμιών, προτιμώμενη διεύθυνση αποστολής, προτιμήσεις περιήγησης, η αλληλογραφία μας μαζί σας, οι κριτικές σας για προϊόντα adidas.

ΣΚΟΠΟΙ

ΓΙΑΤΙ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;

 

Τελικά, χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία καταναλωτή που θα μπορούσατε να έχετε με την adidas, και εργαζόμαστε συνεχώς για τη βελτίωση αυτής της εμπειρίας έτσι ώστε να συνεχίσετε να είστε ικανοποιημένοι με την επωνυμία και τα προϊόντα μας και να παραμείνετε μέλος της κοινότητας της adidas παγκοσμίως.

 

Ειδικότερα, χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να κάνουμε τα εξής:

 

 • Να σας πωλούμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας - Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για την επεξεργασία της εντολής αγοράς σας, τη διασφάλιση της είσπραξης της πληρωμής σας, τη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις βάσει των Όρων και Προϋποθέσεων (για την πώληση προϊόντων σε εσάς), την παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε και, εάν είναι απαραίτητο, την ανταλλαγή προϊόντων για εσάς και την επιστροφή χρημάτων σε εσάς.

 • Να σας ενημερώνουμε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας - Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να σας στέλνουμε ειδοποιήσεις και ενημερώσεις σχετικά με τα Προϊόντα και τις Υπηρεσίες μας βάσει των προτιμήσεων, των ενδιαφερόντων, των συμμετοχών και των κοινοτήτων σας. Όταν αγοράζετε τα προϊόντα μας, θα επικοινωνούμε μαζί σας, χωρίς να ζητούμε ξεχωριστά τη συγκατάθεσή σας, για να σας προσφέρουμε πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας (E-Mail Υπηρεσίας). Αυτό θεωρείται «νόμιμο επιχειρηματικό συμφέρον» μας, προκειμένου να διασφαλίζουμε τη συνεχή ανάπτυξη της επιχείρησής μας.

 • Να αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία - Θα αποθηκεύσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία έως ότου μας πείτε να τα διαγράψουμε. Εάν είστε αδρανείς (μετρώντας από την τελευταία φορά που συνδεθήκατε) για 25 μήνες, θα ανωνυμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία. 

 • Να προστατεύουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας - Ως επιχείρηση, μπορούμε να συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε μόνο εάν προστατεύουμε σθεναρά τα εταιρικά και επιχειρηματικά συμφέροντά μας. Αυτό σημαίνει ότι, μεταξύ άλλων, πρέπει να διασφαλίζουμε ότι οι παραγγελίες και οι πληρωμές είναι νόμιμες (πρόληψη απάτης), η έρευνα και ανάπτυξη μας ακολουθεί την σωστή κατεύθυνση, οι στρατηγικές μας μάρκετινγκ στοχεύουν το κατάλληλο κοινό με τα κατάλληλα μηνύματα. Ως καταναλωτής μας, τα στοιχεία σας θα χρησιμοποιούνται ώστε να μπορέσουμε να επιτύχουμε αυτούς τους στόχους, προκειμένου να συνεχίσουμε να σας παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα και τις καλύτερες εμπειρίες. Αυτό θεωρείται «νόμιμο επιχειρηματικό συμφέρον» μας, προκειμένου να διασφαλίζουμε τη συνεχή ανάπτυξη της επιχείρησής μας.

 • Να σας παρέχουμε συνεχώς εξαιρετική εμπειρία - Συλλέγουμε και αποθηκεύουμε ορισμένες πληροφορίες από εσάς και από τις συσκευές σας, τον εξοπλισμό τερματικού και τα προγράμματα περιήγησης (όπως χρησιμοποιώντας «cookie», ετικέτα pixel ή οποιαδήποτε άλλη τεχνολογία στόχευσης. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να θυμόμαστε πώς προτιμάτε να πραγματοποιείτε περιήγηση και αγορές στους ιστοτόπους μας. Επίσης, μας δίνει τη δυνατότητα να σας παρουσιάζουμε τις πιο σχετικές για εσάς πληροφορίες ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς χρησιμοποιούμε τεχνολογίες παρακολούθησης στο διαδίκτυο, όπως cookies, ετικέτες και άλλους κώδικες ανατρέχοντας στην ενότητα “Cookies”.

 • Να συντηρούμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας - Χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας για να συντηρούμε τον λογαριασμό σας adidas. Μέσω της καθολικής σύνδεσης, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα ίδια στοιχεία για να συνδεθείτε, από κάθε μέρος του κόσμου. Αυτό περιλαμβάνει και τη συντήρηση των στοιχείων σας ως μέλος των κοινοτήτων adidas σε όλο τον κόσμο. Εάν δεν είστε μέλος, ο λογαριασμός σας θα συντηρείται πρωτίστως για τους σκοπούς της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας. Εάν είστε μέλος, θα συντηρούμε τον λογαριασμό σας για την ολοκλήρωση των παραγγελιών σας, και την τήρηση των πόντων σας, αλλά και για να οργανώνουμε εκδηλώσεις κοινότητας για εσάς και να σας δίνουμε τη δυνατότητα να έχετε περισσότερη αλληλεπίδραση με την adidas ως μέλος adidas. Εκτός από τις πληροφορίες ταυτότητας που μας παρέχετε, εάν επιλέξετε να συνδέεστε χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήριά σας για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα έχουμε πρόσβαση και στο αναγνωριστικό σας για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 • Να εκτελούμενα βελτιώνουμε και να διαχειριζόμαστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας -Λαμβάνουμε κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών στοιχείων από τυχαία ή παράνομη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, μη εξουσιοδοτημένη χρήση, κοινολόγηση ή πρόσβαση, ιδιαίτερα όπου η επεξεργασία περιλαμβάνει τη μετάδοση δεδομένων, και από κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας και κακής χρήσης.

 

ADIDAS –

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;

 

Προκειμένου να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία adidas, κοινοποιούμε πάντοτε τα στοιχεία σας στην adidas AG καθώς και στις θυγατρικές της adidas, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε ως επωνυμία. Μπορείτε να μάθετε πού βρίσκονται οι θυγατρικές εταιρείες μας ΕΔΩ.

 

Επίσης κοινοποιούμε τα προσωπικά στοιχεία που μας παρέχετε στους παρόχους υπηρεσιών που μας βοηθούν να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

 

Μπορείτε να δείτε τα στοιχεία τους (καθώς και το πού βρίσκεται η κύρια εταιρεία του καθενός) ΕΔΩ.

 

Για να ανταποκρινόμαστε στις υποχρεώσεις μας ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, ενδέχεται να απαιτείται να κοινοποιούμε τα στοιχεία σας στους ακόλουθους τύπους οντοτήτων (όπως επιτρέπεται και απαιτείται από τον νόμο):

 

 • Κρατικές αρχές και υπηρεσίες επιβολής του νόμου - Κρατικές αρχές ή/και στελέχη των σωμάτων επιβολής του νόμου εάν απαιτείται για τους σκοπούς που προσδιορίζονται στην παρούσα δήλωση, εάν επιβάλλεται από τον νόμο ή εάν απαιτείται για τη νομική προστασία των νόμιμων συμφερόντων μας σε συμμόρφωση με τους ισχύοντες νόμους.

 • Συνεργάτες - Ενδέχεται να εκτελούμε προγράμματα, εκδηλώσεις ή προωθήσεις από κοινού με κάποια άλλη εταιρεία στους ιστοτόπους ή τις εφαρμογές της. Ο συνεργάτης μας θα χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο εάν έχουμε τη συγκατάθεσή σας για αυτό. Εάν δεν επιθυμείτε τα προσωπικά σας στοιχεία να συλλέγονται από μια εταιρεία εκτός της adidas ή να κοινοποιούνται σε μια εταιρεία εκτός της adidas, μπορείτε να επιλέξετε να μην συμμετέχετε στα εν λόγω προγράμματα, προωθήσεις ή εκδηλώσεις.

 • Σύμβουλος υποψήφιων αγοραστών - Σε περίπτωση που η επιχείρηση πωληθεί ή ενοποιηθεί με κάποια άλλη επιχείρηση, τα προσωπικά σας στοιχεία θα αποκαλυφθούν στους συμβούλους μας και στους συμβούλους του τυχόν υποψήφιου αγοραστή, καθώς και στους νέους κατόχους της επιχείρησης. 

 

ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

πού διαβιβάζουμε τα προσωπικά σας στοιχεία;

 

Κοινοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε εκτελούντες την επεξεργασία προσωπικών στοιχείων εκτός της χώρας σας αφού τους αξιολογήσουμε και αφού υπογράψουν τις τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες μας. Μπορείτε να μάθετε πού διαβιβάζουμε τα προσωπικά σας στοιχεία ΕΔΩ.

 

ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ;

 

 • Η συγκατάθεσή σας - Όταν εγγράφεστε, αγοράζετε προϊόντα συμμετέχετε στις κοινότητές μας ή δημιουργείτε λογαριασμό, δίνετε σε εμάς τη συγκατάθεσή σας για να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά στοιχεία που παρέχετε για τους σκοπούς που διευκρινίσαμε στην παρούσα Δήλωση. Αποθηκεύουμε την πληροφορία ότι έχουμε την άδειά σας να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Αυτό περιλαμβάνει, για παράδειγμα, τη συγκατάθεσή σας για να λαμβάνετε επικοινωνίες μάρκετινγκ, τη συγκατάθεσή σας για να κοινοποιούμε τα δεδομένα σας σε τρίτους, τη συγκατάθεσή σας για να μεταφέρουμε τα δεδομένα σας σε άλλη τοποθεσία.

 • Συμβατικές υποχρεώσεις - Θα επεξεργαζόμαστε και θα χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία έτσι ώστε να πληρούνται οι συμβατικές υποχρεώσεις μας ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που ζητάτε. 

 • Νόμιμα συμφέροντα - Θα επεξεργαζόμαστε και θα χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να εκτελούμε και να βελτιώνουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, αποστέλλοντάς σας επικοινωνίες μάρκετινγκ και ερωτηματολόγια έρευνας και ανάπτυξης. 

 • Συμμόρφωση με τη νομοθεσία - Θα επεξεργαζόμαστε και θα χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία έτσι ώστε να συμμορφωνόμαστε με τις νομικές υποχρεώσεις σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

 

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

και πώς μπορείτε να τα ασκήσετε;

 

Ως καταναλωτής που βρίσκεται στην Ελλάδα, έχετε τα εξής δικαιώματα όσον αφορά τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με ΓΚΠΔ . Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θα συμμορφωνόμαστε στον βαθμό που ο νόμος μας υποχρεώνει. Σε ορισμένες περιπτώσεις στις οποίες είναι νομική απαίτηση να τηρούμε τα στοιχεία σας όπως είναι, θα αρνηθούμε να συμμορφωθούμε με τα αιτήματά σας. Σε αυτήν την περίπτωση θα σας εξηγήσουμε τους λόγους.

 

 • Πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία

  i) Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία. Αυτό περιλαμβάνει επίσης πληροφορίες σχετικά με τα εξής:

  α) γιατί έχουμε τα προσωπικά σας στοιχεία,

  β) ποιες κατηγορίες δεδομένων έχουμε,

  γ) τι κάνουμε με τα προσωπικά σας στοιχεία,

  δ) ποιος έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία (και πού βρίσκονται), ε) πού ενδέχεται να μεταφερθούν τα προσωπικά σας στοιχεία, στ) για πόσο διάστημα τηρούμε τα προσωπικά σας στοιχεία,

  ζ) εάν δεν παρείχατε τα προσωπικά σας στοιχεία απευθείας σε εμάς, πώς τα αποκτήσαμε,

  η) τα δικαιώματά σας βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας και η δυνατότητα περιορισμού της επεξεργασίας και

  θ) εάν χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων και πώς το πραγματοποιούμε. Εάν θέλετε να λάβετε αντίγραφο των προσωπικών στοιχείων που έχουμε για εσάς, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και υποβάλετε αίτημα. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, επικοινωνήστε με την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών, μεταβαίνοντας στη “ΒΟΗΘΕΙΑ” και κατόπιν στην ενότητα “ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ” στον τοπικό ιστότοπο της adidas. Εάν θέλετε πληροφορίες σχετικά με τα επιμέρους θέματα που προσδιορίστηκαν παραπάνω, επικοινωνήστε με την ομάδα απορρήτου της adidas στη διεύθυνση DataProtection@adidas-Group.com.

 • Καταγγελία σε ρυθμιστική / εποπτική αρχή - Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο που χειριζόμαστε τα δικαιώματα καταναλωτή σας ή με τις Αρχές Απορρήτου μας, έχετε το δικαίωμα να κάνετε καταγγελία σε μια εποπτική αρχή στο Κράτος μέλος της ΕΕ στο οποίο βρίσκεστε. 

 • Διαγραφή των προσωπικών σας στοιχείων στην adidas - Εάν δεν επιθυμείτε πλέον να αλληλεπιδράτε μαζί μας, ή εάν δεν θέλετε να έχουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε όλα τα προσωπικά σας στοιχεία από τα συστήματά μας. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να υπάρχουν νομικές υποχρεώσεις με τις οποίες χρειάζεται να συμμορφωνόμαστε που μας αναγκάζουν να αρνηθούμε τα αιτήματά σας ή να τηρούμε ορισμένες πληροφορίες. Εάν έχετε λογαριασμό με την adidas, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και κάντε τις απαραίτητες διορθώσεις. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, επικοινωνήστε με την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών, μεταβαίνοντας στη “ΒΟΗΘΕΙΑ” και κατόπιν στην ενότητα “ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ” στον τοπικό ιστότοπο της adidas. 

 • Διόρθωση των προσωπικών σας στοιχείων - Έχετε το δικαίωμα να διασφαλίσετε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία είναι ακριβή και πλήρη. Εάν έχετε λογαριασμό με την adidas, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και κάντε τις απαραίτητες διορθώσεις. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, επικοινωνήστε με την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών, μεταβαίνοντας στη “ΒΟΗΘΕΙΑ” και κατόπιν στην ενότητα “ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ” στον τοπικό ιστότοπο της adidas. 

 • Περιορισμός του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιούμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία - Έχετε επίσης το δικαίωμα να μας πείτε να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία με ένα συγκεκριμένο τρόπο (για παράδειγμα, δεν θέλετε να καταρτίσουμε το προφίλ σας για λόγους μάρκετινγκ ή να σας στέλνουμε επικοινωνίες μάρκετινγκ). Επικοινωνήστε με την ομάδα απορρήτου της adidas στη διεύθυνση DataProtection@adidas-Group.com για να μας ενημερώσετε. 

 • Φορητότητα δεδομένων - Έχετε το δικαίωμα να λάβετε αντίγραφο των προσωπικών σας στοιχείων για να το μεταφέρετε σε μια νέα εταιρεία. Μπορείτε να ζητήσετε αντίγραφο των προσωπικών σας στοιχείων σε αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο μέσα από τον λογαριασμό σας. Εάν έχετε λογαριασμό με την adidas, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και κάντε τις απαραίτητες διορθώσεις. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, επικοινωνήστε με την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών, μεταβαίνοντας στη “ΒΟΗΘΕΙΑ” και κατόπιν στην ενότητα “ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ” στον τοπικό ιστότοπο της adidas. 

 

Εάν έχετε ερωτήσεις, ανησυχίες ή παράπονα για τα δικαιώματα απορρήτου σας όσον αφορά τα προσωπικά σας στοιχεία, επικοινωνήστε με την ομάδα απορρήτου της adidas στη διεύθυνση DataProtection@adidas-Group.com

 

ΕΡΩΤΗΣΕΙς ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ –

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ;

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα απορρήτου της adidas και τον Παγκόσμιο Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων στη διεύθυνση DataProtection@adidas-Group.com

 

Για άμεση βοήθεια σχετικά με πληροφορίες λογαριασμού, πρόσβαση σε προσωπικά στοιχεία, διόρθωση, διαγραφή ή φορητότητα, επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της adidas ΒΟΗΘΕΙΑ.  

 

ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 

 

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Demandware Inc.| USA

Φιλοξενία ιστοτόπων

Adyen | Netherlands

Διαδικασίες πληρωμής

InfoSys Technologies Ltd. | India, EPAM | Belarus

Ανάπτυξη ιστοτόπων

Adobe Analytics | Ireland, Google Analytics | USA

Αναλυτικά στοιχεία ιστού

Sprinklr | USA, Olapic Inc. | USA

Αναλυτικά στοιχεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Flurry | USA, Apps Flyer | Israel

Αναλυτικά στοιχεία εφαρμογών για κινητές συσκευές

Medallia Inc. | USA, Qualtrics LLC | USA

Βαθμολογία Net Promoter

act.3 | Germay, cip Trademarketing GmbH | Germany

Διαχείριση εκδηλώσεων

Neolane Ltd. | France

Μάρκετινγκ

Batterii LLC | USA

Πληροφορίες καταναλωτή

TBWA Worldwide Inc. | USA, Media Monk Netherlands, IRIS | Australia

Εταιρείες CRM

Olapic, Inc. | USA

Μάρκετινγκ που στοχεύει πρόσωπα καθοριστικής επιρροής (Influencer Marketing)

 

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

 

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

adidas AG | Γερμανία

Διαχείριση βάσης δεδομένων καταναλωτών

Δεδομένα καταναλωτή

θυγατρικές της adidas | παγκοσμίως

Διαχείριση σχέσεων καταναλωτών

Δεδομένα καταναλωτή

Teleperformance | Γερμανία

Εξυπηρέτηση πελατών

Δεδομένα καταναλωτή, Δεδομένα παραγγελίας

DHL | Γερμανία

Παράδοση προϊόντων

Δεδομένα παράδοσης

Infoscore | Γερμανία

Πρόληψη απάτης

Δεδομένα επικοινωνίας καταναλωτή

PayPal | ΗΠΑ

Υπηρεσία πληρωμών

Δεδομένα καταναλωτή, Δεδομένα παραγγελίας

Apple Pay, Google Pay | ΗΠΑ

Πληρωμές μέσω κινητών συσκευών

Δεδομένα καταναλωτή, Δεδομένα παραγγελίας

Facebook (WhatsApp, Instagram) | ΗΠΑ

Επικοινωνία μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Δεδομένα καταναλωτή

Twitter | ΗΠΑ

Επικοινωνία μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Δεδομένα καταναλωτή

Google | ΗΠΑ

Επικοινωνία μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Δεδομένα καταναλωτή

Runtastic | Αυστρία

Κοινότητα υγείας και φυσικής κατάστασης

Δεδομένα καταναλωτή

Google Analytics | ΗΠΑ

Ανάλυση στοιχείων

Συμπεριφορά καταναλωτή

Adobe Analytics | ΗΠΑ

Ανάλυση στοιχείων

Συμπεριφορά καταναλωτή

Anatwine Limited | Μεγάλη Βρετανία

Εμπειρία καταναλωτή

Δεδομένα παραγγελίας

 

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ COOKIES -

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ COOKIES

 

TI EINAI TA COOKIES;

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας όταν επισκέπτεστε έναν ιστότοπο. Σε αυτή την ενότητα, χρησιμοποιούμε γενικά τον όρο ""cookies"" ως ένα συγκεντρωτικό όρο για να περιγράψουμε τεχνικές όπως cookies, Flash cookies και web beacons. Δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο και διαγράφονται αυτόματα όταν λήξουν. Μερικά cookies λήγουν στο τέλος της εκάστοτε περιόδου σύνδεσης, ενώ άλλα αποθηκεύονται για ορισμένο χρονικό διάστημα.

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ COOKIES ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ;

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι cookies με διαφορετικές χρήσεις. Μερικά υπάρχουν μόνο για να δώσουν τη δυνατότητα να περιηγηθείτε στον ιστότοπο και να δείτε ορισμένες λειτουργίες. Μερικά μας δίνουν μια ιδέα της εμπειρίας σας κατά την περιήγηση, π.χ. όταν έχετε πρόβλημα στο να βρείτε αυτό που ψάχνετε, για να μπορούμε να βελτιώσουμε και να κάνουμε τις μελλοντικές σας επισκέψεις όσο το δυνατόν πιο ευχάριστες.

 

Τα cookies που ορίζονται από την adidas ονομάζονται «cookies προβαλλόμενου ιστοτόπου». Τα cookies που ορίζονται από άλλους εκτός από εμάς ονομάζονται «cookies τρίτων». Τα cookies τρίτων ενεργοποιούν χαρακτηριστικά ή λειτουργίες τρίτων οι οποίες προσφέρονται στον ιστότοπο ή μέσω αυτού (π.χ. διαφήμιση, διαδραστικό περιεχόμενο και ανάλυση στοιχείων). Τα μέρη που ορίζουν αυτά τα cookies τρίτων μπορούν να αναγνωρίσουν τον υπολογιστή και την κινητή σας συσκευή τόσο όταν επισκέπτεται τον εκάστοτε ιστότοπο όσο και όταν επισκέπτεται άλλους συγκεκριμένους ιστoτόπους. Χρησιμοποιούμε cookies προβαλλόμενου ιστοτόπου και τρίτων για διάφορους λόγους.

 

Τα πιο σημαντικά cookies είναι τα υποχρεωτικά cookies. Είναι απαραίτητα και σας βοηθούν να πλοηγηθείτε στον ιστότοπο και να χρησιμοποιήσετε τις βασικές λειτουργίες, όπως τα plugins πολυμέσων. Τα cookies λειτουργικότητας σας δίνουν τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε το καλάθι αγορών σας, να δημιουργήσετε λίστα με αυτά που επιθυμείτε και να αποθηκεύσετε τα στοιχεία αποστολής σας για γρηγορότερη διεκπεραίωση παραγγελιών. Χρησιμοποιούμε cookies απόδοσης και ανάλυσης για να βελτιώνουμε τον ιστότοπό μας. Μας αρέσει επίσης να σας δείχνουμε προσφορές που σας ενδιαφέρουν. Για τον σκοπό αυτό συλλέγουμε δεδομένα περιήγησης, τα οποία ενδεχομένως συνδέονται με μοναδικό αναγνωριστικό ώστε να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με την adidas στις διαφορετικές πλατφόρμες όπως περιγράφεται στη Δήλωση Απορρήτου μας. Τα cookies αλληλεπίδρασης χρησιμοποιούνται για την επικοινωνία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή για την υποβολή κριτικών. Τα cookies στόχευσης, τα διαφημιστικά cookies και τα cookies μέσων κοινωνικής δικτύωσης συλλέγουν τις προτιμήσεις σας προκειμένου να σας εμφανίζουμε σχετικές διαφημίσεις εκτός των ιστοτόπων της adidas. Επιπλέον, τα cookies μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση της δραστηριότητάς σας στις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. 

 

ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ COOKIES;

 

Η adidas χρησιμοποιεί cookies κατά κύριο λόγο για να εξασφαλίσει ότι η επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη, καθώς και για διαφημιστικούς λόγους κατά τη διάρκεια των μελλοντικών επισκέψεων σας σε άλλους ιστοτόπους. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια πιο αναλυτική επισκόπηση των τύπων cookies που χρησιμοποιούμε και γιατί:

 

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ COOKIES

είναι κρίσιμα και σας βοηθάνε να περιηγηθείτε, να μετακινηθείτε στον ιστότοπο και να δείτε συγκεκριμένες λειτουργίες (π.χ. αυτά τα cookies εξασφαλίζουν ότι το καλάθι σας αποθηκεύεται κατά τη διάρκεια όλων των βημάτων της διαδικασίας διεκπεραίωσης της παραγγελίας). Αυτά τα cookies είναι υποχρεωτικά για την ενεργοποίηση της βασικής λειτουργικότητας του ιστοτόπου. Αυτά τα cookies αποθηκεύονται για όσο διάστημα διαρκεί η περίοδος περιήγησής σας.

 

COOKIES ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ

μπορούν να σας προσφέρουν μια πιο ομαλή εμπειρία πελάτη (π.χ. αυτά τα cookies σας βοηθούν να αποθηκεύσετε, σας υπενθυμίζουν σχετικά με το καλάθι των αγορών σας και σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε λίστα με αυτά που επιθυμείτε). Αυτά τα cookies μας επιτρέπουν να αναλύουμε τη χρήση του ιστοτόπου για να μπορούμε να μετρήσουμε και να βελτιώσουμε την απόδοση. Αυτά τα cookies μπορεί να τοποθετηθούν από εμάς ή τρίτο μέρος εξ ονόματός μας (δείτε το εργαλείο εξαίρεσης από τα cookies) και αποθηκεύονται για όσο διάστημα διαρκεί η περίοδος περιήγησής σας.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ COOKIES ΚΑΙ COOKIES ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

θυμούνται τα προϊόντα και τις αγοραστικές σας προτιμήσεις και μας βοηθούν στα πλαίσια των ενεργειών μας προώθησης με άλλους τρόπους. Αυτά τα cookies μας δίνουν τη δυνατότητα να κοινοποιούμε δεδομένα, όπως τι σας αρέσει, στους διαφημιστές μας, ώστε οι διαφημίσεις που βλέπετε να είναι σχετικές με τις προτιμήσεις σας (μερικές φορές αναφέρονται ως «cookies στόχευσης»).

 

Μας βοηθούν να κατανοήσουμε την αγοραστική συμπεριφορά των επισκεπτών μας. Έτσι μπορούμε να συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τον ιστότοπό μας, ώστε οι αγορές να γίνονται ευκολότερες και πιο ευχάριστες, καθώς και τα προωθητικά μηνύματα που στέλνουμε στους πελάτες μας (μερικές φορές αναφέρονται ως «cookies απόδοσης»).

 

Χρησιμοποιούνται για να πείτε τη γνώμη σας. Αυτά τα cookies σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε like ή να μας προτείνετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να συνομιλείτε με τους εκπροσώπους μας στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Μπορείτε επίσης να συμβουλεύετε τους άλλους (δυνητικούς) πελάτες μας βαθμολογώντας και γράφοντας κριτικές για τα προϊόντα μας (μερικές φορές αναφέρονται ως «cookies αλληλεπίδρασης»).

 

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ COOKIES;

Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης για να διαγράψετε ή να εμποδίσετε την αποθήκευση συγκεκριμένων cookies στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας. Η ενότητα «βοήθεια» στο πρόγραμμα περιήγησης κατά κανόνα περιέχει πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση των ρυθμίσεων των cookies. Δείτε πώς λειτουργεί αυτή η δυνατότητα στο δικό σας πρόγραμμα περιήγησης εδώ:

 

 

Σημειώστε ότι μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://www.aboutads.info/choices ή http://www.youronlinechoices.eu/ για να μάθετε για τις επιλογές που προσφέρουν μερικά από τα τρίτα μέρη με τα οποία συνεργαζόμαστε σχετικά με την εξαίρεση από συγκεκριμένες δραστηριότητες διαφημιστικής στόχευσης. Θα πρέπει να επισκεφθείτε αυτούς τους ιστότοπους για κάθε πρόγραμμα περιήγησης και συσκευή που θέλετε να συμπεριλάβετε στην εξαίρεση. Δεδομένου ότι τα εργαλεία εξαίρεσης μπορεί να βασίζονται στα cookies, μπορεί να χρειαστεί να επισκεφθείτε αυτούς τους ιστοτόπους ξανά για επανακαθορίσετε τις προτιμήσεις σας στην περίπτωση που έχετε διαγράψει τα cookies.

 

ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ COOKIES;

Μπορεί να ενημερώνουμε την παρούσα Δήλωση για τα Cookies ανά διαστήματα προκειμένου να καλύψουμε, για παράδειγμα, αλλαγές στα cookies που χρησιμοποιούμε ή για άλλους λειτουργικούς, νομικούς ή ρυθμιστικούς λόγους. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να επισκέπτεστε τακτικά την παρούσα Δήλωση για τα Cookies ώστε να είστε ενημερωμένοι ως προς τη χρήση των cookies από εμάς και τις αντίστοιχες τεχνολογίες.

 

Η ημερομηνία στην αρχή της παρούσας Δήλωσης για τα Cookies είναι η ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης.  

 

ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση των cookies ή άλλων τεχνολογιών από εμάς , στείλτε μας email  στη διεύθυνση dataprotection@adidas-Group.com