Πόσος χρόνος χρειάζεται για την αποστολή;

Τελευταία ενημέρωση: 10/15/18

Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης της παραγγελίας μετά την καταχώρηση της είναι. Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων ή όταν πραγματοποιούνται προωθητικές ενέργειες, η αποστολή μπορεί να καθυστερήσει λίγο σε σχέση με τους χρόνους που έχετε συνηθίσει.

Βασικά προϊόντα
Αυτά είναι κανονικά προϊόντα adidas που δεν έχετε επιλέξει να προσαρμόσετε ή να εξατομικεύσετε.

Τρόπος παράδοσης

Τιμές

Χρόνος παράδοση
Παραλάβετε την παραγγελία σας από την DHL + ELTA σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση€ 4,95*7 - 9 εργάσιμες ημέρες

*Η αποστολή είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των €50. Η adidas.gr κάνει αποστολές μόνο εντός Ελλάδος.

Εξατομικευμένα Προϊόντα
Αν βάλατε την προσωπική σας πινελιά στο προϊόν με τη λειτουργία γρήγορης προσαρμογής, τότε ο χρόνος παράδοσης αυξάνεται κατά 1-2 ημέρες. Πιστεύουμε πως αξίζει την αναμονή.

Αργίες & Κλειστή αποθήκη
Παραγγελίες την ημέρα της αργίας ή 1 μέρα πριν ενδέχεται να χρειαστούν περισσότερο χρόνο για την παράδοσή τους. Παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι θα χρειαστεί επιπλέον χρόνος παράδοσης αν η παραγγελία σας γίνει μία από τις παρακάτω ημέρες: 01.01.2018, 30.03.2018, 02.04.2018, 01.05.2018, 10.05.2018, 21.05.2018, 03.10.2018, 25.12.2018, 26.12.2018.

Κανόνες και Περιορισμοί Παράδοσης

  • Οι παραγγελίες αποστέλλονται μόνο τις εργάσιμες ημέρες. Οι εργάσιμες ημέρες είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, εκτός από εθνικές αργίες στην Ελλάδα και την Γερμανία
  • Όλες οι παραδόσεις πρέπει να υπογράφονται κατά την παραλαβή.
  • Δεν παραδίδουμε δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες.
  • Λόγω πρακτικών δυσκολιών αποστολής σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές, διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε την παραγγελία σας και να την υποβάλλουμε σε επιπλέον Όρους & Προϋποθέσεις (π.χ. απαιτώντας ελάχιστη αξία παραγγελίας). Σε περίπτωση ακύρωσης ή αν προκύψουν δυσκολίες στην επεξεργασία της παραγγελίας σας θα λάβετε ειδοποίηση αμέσως μόλις εντοπιστεί το πρόβλημα.

Ήταν το άρθρο βοηθητικό;

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Συνδεθείτε ή χρησιμοποιήστε τον Εντοπισμό Επισκέπτη για να δείτε άμεσα πού βρίσκεται η παραγγελία σας, να ξεκινήσετε μία διαδικασία επιστροφής, να ακυρώσετε προϊόντα, και να ελέγξετε την κατάσταση επιστροφής χρημάτων.

Δεν έχουν απαντηθεί οι απορίες σου;

ΠΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

Δευ - Παρ | 8:00 Π.Μ. με 6 Μ.Μ.