Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ADIDAS

Τα προσωπικά σας δεδομένα στην adidas

Για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με τη Δήλωση Απορρήτου. Αυτό μας βοηθάει να σας ενημερώνουμε για ό,τι πιστεύουμε πως σας ενδιαφέρει, όπως προϊόντα και προσφορές που είναι διαθέσιμα στην πόλη σας.

Πώς συλλέγουμε δεδομένα

Βοηθήστε μας να σας γνωρίσουμε καλύτερα

Συλλέγουμε δεδομένα κατά την online επαφή μας με δύο τρόπους: ο πρώτος αφορά την άμεση καταχώρηση προσωπικών στοιχείων, όπως για παράδειγμα κατά τη δημιουργία λογαριασμού ή τη σύνδεση στον λογαριασμό σας, ενώ ο δεύτερος αφορά την έμμεση συλλογή δεδομένων κατά την αναζήτηση προϊόντων στον ιστότοπό μας.

Γιατί συλλέγουμε δεδομένα

Ζήστε τη δική σας adidas εμπειρία

Όσο καλύτερα σας γνωρίζουμε, τόσο περισσότερο μπορούμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας, ενημερώνοντάς σας για προϊόντα και προσφορές που σας ενδιαφέρουν. Χρησιμοποιούμε επίσης τα δεδομένα για να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας, όταν συνδέεστε στον adidas λογαριασμό σας, αλλά και για να θυμόμαστε πληροφορίες, όπως οι προτιμήσεις σας στην ιστότοπό μας.

Τα δικαιώματά σας

Παίξτε με τους δικούς σας κανόνες

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν επιθυμείτε να κάνουμε πλέον χρήση των δεδομένων σας, μπορείτε απλά να μας ενημερώσετε γι΄ αυτό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμβουλευτείτε τη Δήλωση Απορρήτου.