Δήλωση Απορρήτου adidas - Runtastic

 

 

Η παρούσα Δήλωση Απορρήτου («Δήλωση») περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα σας (αυτό αναφέρεται και ως «επεξεργασία» δεδομένων στην παρούσα Δήλωση), για τον σκοπό της παροχής των Υπηρεσιών adidas Runtastic. Θα πρέπει επίσης να συμβουλευτείτε τη Δήλωση Απορρήτου adidas και τη Δήλωση Απορρήτου Runtastic για οποιεσδήποτε υπηρεσίες λαμβάνετε από την adidas ή την Runtastic.

 

1. ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

adidas

 

Runtastic

οι Υπεύθυνοι Επεξεργασίας Δεδομένων adidas adidas AG, adidas Business Services B.V.,  και adidas Hellas A.E.: 112 Vouliagmenis Ave. & 1 Zamanou St., Glyfada, Athens, 16674, Greece.

 

Η τοπική θυγατρική της adidas που χειρίζεται την αγορά σας στον ιστότοπό μας είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών πληροφοριών σας όταν πραγματοποιείτε παραγγελία από το διαδικτυακό κατάστημά μας, για τον χειρισμό της αγοράς σας.

 

Runtastic GmbH: Pluskaufstraße 7, 4061 Pasching, Αυστρία («Runtastic») 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ

Όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό με εμάς – την adidas ή/και την Runtastic (εφεξής «εμείς»), θα συλλέγουμε και θα χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να σας παρέχουμε υπηρεσίες, σύμφωνα με ένα «Βασικό Προφίλ»:

 

 • Ονοματεπώνυμο (Όνομα, Επώνυμο, Αρχικά)
 • Φύλο
 • Ημερομηνία γέννησης
 • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Χώρα κατοικίας
 • Προτιμώμενη γλώσσα

 

Για την παροχή προνομιακών υπηρεσιών, όπως προτάσεις προϊόντων, ξεκλείδωμα παροχών, υπηρεσίες εξατομίκευσης και προσαρμογής, θα συλλέγουμε και θα χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες, σύμφωνα με ένα «Σύνθετο Προφίλ».

 

Οι πληροφορίες θα αφορούν στα εξής στοιχεία σας:

 • γεωγραφικά δεδομένα
 • σωματική άσκηση
 • προτιμήσεις
 • συμμετοχή
 • συγκεντρωτικά δεδομένα παραγγελιών
 • συνδεδεμένοι λογαριασμοί και συσκευές
 • συνδρομές
 • Πληροφορίες Κατάστασης Καμπάνιας

Θα βρείτε την πλήρη λίστα στο Παράρτημα 1.

 

3. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ

Για την παροχή υπηρεσιών από την adidas και την Runtastic, οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα παρέχετε είτε στην adidas είτε στην Runtastic θα χρησιμοποιούνται από κοινού από την adidas και την Runtastic. Η σύνδεση των λογαριασμών σας adidas και Runtastic θα πραγματοποιείται μόνο εφόσον συμφωνήσετε να συνδεθούν οι εν λόγω λογαριασμοί.

 

4. ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

 

Θα επεξεργαζόμαστε τα παραπάνω περιγραφόμενα προσωπικά δεδομένα σας για τις εξής ενέργειες:

 

 • Δημιουργία ενός προφίλ για εσάς με γνώμονα την εξατομικευμένη εμπειρία – επιθυμούμε να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε πλήρως τα προϊόντα μας και ότι σας παρέχουμε πληροφορίες προϊόντων που είναι συναφείς με τα ενδιαφέροντά σας·
 • Επεξεργασία της παραγγελίας σας – επιθυμούμε να διασφαλίσουμε ότι παραλαμβάνετε αυτά τα οποία παραγγείλατε (αυτό ενδεχομένως να συμπεριλαμβάνει την επαλήθευση της φερεγγυότητάς σας)·
 • Παροχή συναφών πληροφοριών μάρκετινγκεάν έχετε επιλέξει να λαμβάνετε πληροφορίες μάρκετινγκ από εμάς – επιθυμούμε να διασφαλίσουμε ότι σας παρέχουμε μόνο πληροφορίες για τις οποίες πιθανόν να ενδιαφέρεστε·
 • Βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας – επιθυμούμε να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ώστε να εξακολουθείτε να είστε ικανοποιημένοι με εμάς.

 

5. Αποθήκευση των προσωπικών δεδομένων σας

 

Τα προσωπικά δεδομένα σας θα τηρούνται για την εξής περίοδο:

adidas

 

Runtastic

Για τη διάρκεια της περιόδου κατά την οποία λαμβάνετε υπηρεσίες από εμάς (ενόσω συνδέεστε στον λογαριασμό σας) και για 18 μήνες μετά την τελευταία φορά που συνδεθήκατε.

Θα ανωνυμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας μετά από 18 μήνες αδράνειας του λογαριασμού σας.

 

Τα προσωπικά δεδομένα σας θα διαγραφούν κατόπιν αιτήματος ή κατόπιν εκπλήρωσης των συμβατικών ή νομικών υποχρεώσεών μας.

Θα διατηρήσουμε το αρχείο της διαγραφής για 12 μήνες μετά από τη διαγραφή των αρχείων σας.

 

6. ΝΟΜΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Αυτές είναι οι νομικές βάσεις στις οποίες στηριζόμαστε για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας με τον τρόπο που περιγράφεται στην παρούσα Δήλωση:

 

 • Η συναίνεσή σας: με την εγγραφή σας και τη δημιουργία λογαριασμού με την adidas ή την Runtastic, συναινείτε να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε, για τους σκοπούς που προσδιορίσαμε σύμφωνα με την παρούσα Δήλωση και τις Πολιτικές Απορρήτου μας·
 • Συμβατικές υποχρεώσεις: προκειμένου να εκπληρώνουμε τις συμβατικές υποχρεώσεις μας να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας·
 • Συμμόρφωση με νόμους: προκειμένου να συμμορφωνόμαστε με τις νομικές υποχρεώσεις που απορρέουν από την ισχύουσα νομοθεσία·
 • Νόμιμα συμφέροντα: προκειμένου να δραστηριοποιούμαστε και να βελτιώνουμε την επιχείρησή μας, επεξεργαζόμαστε επίσης τα προσωπικά δεδομένα σας για τα νόμιμα επιχειρηματικά συμφέροντά μας, όπως η αποστολή επικοινωνιών μάρκετινγκ, καθώς και η έρευνα και η ανάπτυξη.

 

7. ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΑΣ

 

Εάν θέλετε να αποκτήσετε πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή και την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, να λάβετε αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων σας, να τροποποιήσετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά δεδομένα σας ή εάν αντιτάσσεστε στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας για οποιεσδήποτε από τις περιπτώσεις χρήσης που προσδιορίστηκαν παραπάνω ή εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή παράπονα σχετικά με τον τρόπο που συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας, επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας την παρακάτω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

 

DataProtection@adidas-Group.com                           * dataprotection@runtastic.com

 

Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε παράπονο στην τοπική σας αρχή προστασίας δεδομένων, εάν νομίζετε ότι δεν σεβαστήκαμε πλήρως τα δικαιώματά σας ή ότι δεν συμμορφωθήκαμε με τις υποχρεώσεις μας σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους για την προστασία των δεδομένων.

 

8. DATA PROTECTION OFFICER

adidas

 

Runtastic

adidas AG

Dr. Falk Böhm

Adi-Dassler-Straße 1

91074 Herzogenaurach | Γερμανία

 

* DataProtection@adidas-Group.com                          

 

Runtastic GmbH

Martin Grossberger

Pluskaufstraße 7

4061 Pasching | Αυστρία

 

* dataprotection@runtastic.com

 

 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1

 

Η adidas θα κοινοποιεί στην Runtastic:

 

H Runtastic θα κοινοποιεί στην adidas:

Συνδεδεμένοι λογαριασμοί κοινωνικών δικτύων: π.χ. Google+, Yahoo, Facebook, VK (ναι/όχι)

Πληροφορίες συνδρομής: π.χ. Μέλος, αλλαγή κατάστασης, Τύπος προνομίου, Διάρκεια, Προέλευση αγοράς, Ημερομηνία έναρξης, Ημερομηνία λήξης

Προτιμήσεις: π.χ. Άδεια να επικοινωνήσει μαζί σας η adidas (Ναι/Όχι), Ενδιαφέρον: Κατηγορίες (π.χ. Μπάσκετ, Τρέξιμο), Επωνυμίες (π.χ. NEO Label, Y-3, adidas Originals), πρόσθετες Προτιμήσεις (π.χ. Προϊόντα για άντρες, Νέα προϊόντα)

Συγκεντρωτικά δεδομένα παραγγελιών: π.χ. Μέση τιμή παραγγελίας, Επικαιρότητα και συχνότητα, κατηγορίες, υπολογισμός πρόθεσης αγοράς, συνάφεια προς μια κατηγορία όπως «ποδόσφαιρο», περιήγηση ιστού, πωλήσεις

Συμμετοχή σε ομάδα:π.χ. adidas Runners, Run for the Ocean

Συμμετοχή σε εκδήλωση: π.χ. adidas Runners - πόλη, απόσταση, ημερομηνία

Πληροφορίες κατάστασης καμπάνιας: π.χ. πρόοδος στη διαδρομή χρήστη με προνόμια

 

Πρόσθετες γεωγραφικές πληροφορίες: π.χ. Πόλη, Νομός ή/και Επαρχία

Μετρήσεις: ύψος και βάρος

Προτιμήσεις: περιεχόμενο, κανάλια, μονάδες

Επίπεδο δραστηριότητας: π.χ. Επίπεδο adidas Runners

Στόχοι και Προγράμματα σωματικής άσκησης: π.χ. στόχος βημάτων, στόχος βάρους, στόχος θερμίδων, στόχος απόστασης

Βασικά στατιστικά στοιχεία και Τάσεις σωματικής άσκησης: π.χ. μηνιαία στατιστικά στοιχεία σωματικής άσκησης ανά τύπο αθλήματος, αρχεία, στατιστικά στοιχεία και βαθμοί adidas Runners

Πληροφορίες συνδρομής: π.χ. κατάσταση προνομίων, ημερομηνία έναρξης, διάρκεια

Συνδεδεμένες συσκευές και λογαριασμοί: π.χ. Garmin, Fitbit, Facebook, Twitter, Google

Πληροφορίες παπουτσιών: π.χ. επωνυμία, μοντέλο, χρώμα, μέγεθος, απόσταση

Συμμετοχή σε ομάδα: π.χ. adidas Runners, Run for the Ocean

Συμμετοχή σε εκδήλωση: π.χ. adidas Runners - πόλη, εκδήλωση, απόσταση, ημερομηνία, συμμετοχή

Πληροφορίες κατάστασης καμπάνιας  π.χ. πρόοδος στη διαδρομή χρήστη με προνόμια